Лудогорец - шампион на България за четвърти път

"Орлите" разбиха Локо София с 4:1
Обновена: 15 май 2015 21:10 | 15 май 2015 21:07, Веселина Йорданова
61
Лудогорец - шампион на България за четвърти път
Снимка: БТА

Лудогорец е шампион на България за четвърти пореден път! Титлата на "Орлите" е факт, след като тимът успя да победи на своя "Лудогорец Арена" Локомотив София с 4:1.

Така тимът е бетониран на върха в класирането с актив от 62 точки два кръга преди края на шампионата.

Мачът бе от 30-ия кръг на "А" група и след него вече новият-стар шампион ще може да бъде спокоен - целта е постигната, а тя е титлата и участие в квалификациите за Шампионската лига.

Марселиньо откри резултата в 32-ата минута, а в самия край на полувремето Кишада удвои аванса на домакините.

Четири минути след подновяването на играта Кишада отбеляза и втория си гол в мача, а Мисиджан също записа името си сред голмайсторите в 56-ата минута. Почетното попадение за гостите бе дело на Генов в 61-ата минута.
 

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подуяне и Чорбата много се нервят нещо. Свърши държавната хранилка за некадърниците и унищожителите на спорта в България.
42
6
 
5
 
! Отговори
Доктора преди 8 години
До BURZUMНа кой ли вече му пука за скапаните софийски "грандове ", ама това е друга тема ?:)))):))))
41
3
 
5
 
! Отговори
Доктора преди 8 години
А Честито да им е!И да илядят !До година пак така !:)))))
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито да им е!
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато някой не може да се похвали с добър футбол почва да говори за публиката и за всичко друго не не и за футбол.Това правят феновете на цска в безсилието си пред Лудогорец,който ги бие където ги хване. Само че БКП падна от власт, Цска беше отбора създаден от комунистите! Затова почти всички титли са им по време на комунистическото робство.
38
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам стадиона на Лудогорец във всеки мач е по-посещаван от жалкия стадион на Цска. Дори Цска Лудогорец на Армията цскарите не напълниха и 1 сектор на стадиона.Толкова за тяхната публика- 3000 продадени акции. Всичко е мит и легенди като самия клуб от миналото.
37
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми пука за провинциалистите.
36
6
 
13
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 8 години
Най-добрите!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dobre de togava pravi razlika mejdu igrata na Ludogorec,dokazana v Evropa i sobstvenika.
34
1
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Не става дума за това, пич. Гордея се за това, че български отбор победи едни от най-именитите европейски отбори....Просто, защо винаги трябва да мирише на организирана престъпност, когато имаме силен футболен отбор. Гледах интервюто на Домусчиев след мача. Нарече *** един от журналистите задето му зададе нормален въпрос, един вид го изгониха от стадиона, ако беше с 20 години назад, сигурно щяха да го наръгат в *** по някоя уличка, до края на вечерта .Писна ми от това.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taka kato tebe vikat i Lacio,PSV Aindhoven,Bazel i drugi! Kiselo e grozdeto
32
5
 
12
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Лудогорец не показва добра игра. Просто, на фона на целия фарс в"А" група и БФС, това е единствения отбор, който, горе-долу, играе на фона на мощната подкрепа на целият архипелаг от организации въртящи се около БФС. Собственикът на този отбор от отговаря на всички изисквания за ***, които изпълкома на корумпирания ни футболен съюз е поставил за членство. Две години се радвах на успехите им, но е ясно, че това поредния олиргархически ***. За да гледаш този футбол трябва да си мазохист
31
8
 
17
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Не съм фен на Лудогорец, но те наистина показват добра игра на терена и заслужено получават първото място. Успяват да се представят добре и в различни турнири на международно ниво, което също говори че са много напред пред другите отбори. Да им е честита титлата.
30
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цска-комунистическо знаме с колко българи играе,че от миналата година не могат да отбележат гол и да спечелят мач?
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е важно с колко българи ,а с колко добри футболисти. С колко испанци играе Реал Мадрид,а са европейски шампиони.
28
13
 
9
 
! Отговори
ни съ знай преди 8 години
Колко българи играха вчера за Лудогорец, че не съм гледал мача?
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То това първенство стана безинтересно без Левски и Черно море. Щеше да е много по-интересно първенството с подобрената игра на Левски. Пък и Славия щеше да се обади в края на първенството в духа на старите традиции да изненадва и близки и далечни. Въобще скучно стана без отбора на тотото.
26
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудогорец е достойното лице на българския футбол в 21 век.
25
10
 
27
 
! Отговори
до 33 преди 8 години
такъв *** коментар скоро не бях чел, чудя се само кой ти е дал плюсове. Лудогорец няма защо да купува мачове при положение че има най-добрия отбор в България, показаха го и в Шампионска лига и в контролите извън БГ. Преди 8 години може да, но само погледни успеха който постигнаха за това време-както сам каза дойде едно отборче в което се вкараха малко пари и прави останалите отбори криви на терена. Четири години подред, или Лудогорец са доста добри или останалите не ги бива-ти как мислиш? :)
24
10
 
8
 
! Отговори
турчин-комунист преди 8 години
На българите им спретнаха възродителен процес като ги задължавоха да са или от Инек-Подуяне, или он Домуз-Панререво. На турците ни върнаха правото да си избираме имената, но българите явно не искат да имат прово да си избират отбор. Те са или Инек или Домуз.

Спонсорирани публикации