Домусчиев се покая и се извини на „олигофрена”

"Реакцията ми бе плод на емоция заради обидния въпрос"
16 май 2015 15:05,
110
Домусчиев се покая и се извини на „олигофрена”
Снимка: Булфото

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се извини на репортера на bTV за обидните думи, които изрече по негов адрес след победата на шампионите с 4:1 срещу Локомотив София.

Както е известно, благодетелят на отбора нарече на няколко пъти журналиста "олигофрен". Той обаче все пак допълни в своето извинение, че също се чувства обиден.

"Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо София, в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла.

Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера.

Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към Лудогорец и напълниха стадиона.

През последните месеци ръководството на клуба и спортно-техническият щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение, което е подарък за всички любители на футбола.

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни и всеки един от участниците в проекта има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник и с репортажите си показаха, че в българския футбол могат да се случват и положителни неща.

Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежът на "Лудогорец Арена" репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си.

Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна "Моци", където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите", завърши Домусчиев в декларация, поместена на клубния уебсайт.

Още по темата в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Bb преди 8 години
Delaveradjia priatel na bB kak bladna jurnslista i go obadi as na mestoto na jurnsl.ot btv Bih sadil taja mutra prasni mesta imasche mnogo
50
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че журналсти задава *** въпрос няма значение нали? Колкото и тъпо да се държи един журналист, не може да му кажеш, че е *** така ли? Да не вземе да се обиди някой, че какво ще правим тогава... *** си е. Къв е тоя въпрос, защо има празни места? Е ЗАЩО БЕ? Какъв отговор искаш да поучиш. Ако не можеш да се сетиш, защо е *** тоя въпрос значи си *** и не ставаш за журналист.
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за какво да се извинява на ***-журналист? За най-смисления въпрос ли? "Защо има празни места на трибуната?"Ако зададат същия въпрос на *** той какво ще отговори?
48
2
 
23
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Тоя Домусчиев има главната заслуга за провала на ЦСКА и спечелването на шампионата неговия отбор!Като ЧОВЕК НА ВЛАСТТА , т.е. на мутрите е ползвал всички позволени и непозволени средства за да се докопа до титлата !Домуса се очерта като голям мошеник с тая нечестно спечелена титла!ПОЗОР!
47
0
 
11
 
! Отговори
1111111 преди 8 години
KOI TI DADE TEZ PARI4KI 4ERVENI
46
0
 
33
 
! Отговори
иван преди 8 години
*** ***,назначен за милионер.тиква като приятеля си боко тиквата.Нагли и брутални селяни( извинявам се на всички хора от село,защото те са достоини хора),парвенюта.
45
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гелосан ***
44
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Попитал го журналиста, защо няма хора на трибуната, че кой ще ходи да гледа този селски отбор. Трибуната е на гол *** чифте пищови и вариант за изпиране на едни пари през строителство.
43
7
 
30
 
! Отговори
lewskar преди 8 години
За съжаление , мазният гелосан пън е софиянец ! Да беше делиормански *** да го разбера ама ако не е тоя Перукан отдавна да е в миналото , ако не е Перукан Лудогорец нямаше и в В група на Зимбабве да играе !Защото българите сме късо паметни и не помните началото на ПРОЕКТА ЛУДОГОРЕЦ ами ползвайте Чичо Гугъл и чете между редовете !!! А Мазният завинаги ще си остане начело на ПРОЕКТ , който ще изчезне след като избяга Мазньо като Цецо Василев !Да ви е ЧЕСТИТА 4 КУПЕНА ТИТЛА цункайте и ПЕРУКАН
42
13
 
6
 
! Отговори
журналист преди 8 години
Домусчиев се извини ами журналиста. Има някои колеги , които се мислят за последна инстанция и се държат нагло и просташки.
41
1
 
14
 
! Отговори
Nik преди 8 години
Kiril e edna mutra i nahslna usta ima kak taka se blaska *** ot kade Stana milioner taja mutra Kiril saschto bB n naredi da vidat ot kakvo saboga
40
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корена на фамилията ДОМУСчиев идва от турската дума ***.Какво да говорим повече.При това зализана ***.
39
2
 
33
 
! Отговори
edin преди 8 години
Отбор от европейска класа с президент от балканска класа!
38
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баща партиен секретар,но другаря Костов им подарява завода за антибиотици в Разград,Бойко му подари пристанищата и БМФ,собственик на "Диема "груп.Не е създал нищо,просто една сутрин се е събудил богат.Особеностите на българския капитализъм
37
2
 
43
 
! Отговори
Ганчо Гришев преди 8 години
Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка ***! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесваМного се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили Добре , че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити- чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства.
36
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е,все пак на репортер на НОВА ТВ,не би го направил,нали е негова собственост(разбирай на ***)
35
5
 
42
 
! Отговори
Пенев преди 8 години
Бойко пристигнал с военен хеликоптер и после пак тръгнал.Благодарим ти Бойко, че харчиш нашите пари за да се появиш публично и да отрежеш 1 лента.Нали се сещате че тази визита струва най малко 2000 лв държавни пари.Смятайте сега колко пътува Бойко годишно.
34
2
 
37
 
! Отговори
Пенев преди 8 години
Домусчиев и на теб ще ти излязат кирливите ризи.
33
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 31:А в тези запечатани камиони дали има някакви по-специални хаповеи бял прашец?
32
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива глупости по белия свят не съществуват.Първо, собствениците на клубове дават 1-2 интервюта на година ито в спокойна обстановка в офис или на официална пресконференция.Второ, в Англия съществува огромен контрол върху обиди и обвинения.Само за това, че бе споменал за грешки на съдията Алекс Фергюсън бе солено глобяван;за такава обида мисля, ча футболния съюз трябва да забрани на Киро Олигофренада стъпва на мач поне 6 месеца.