Путин сложи кънките и размаха стика

Руският президент участва във финал по хокей
16 май 2015 21:55,
357
Путин сложи кънките и размаха стика
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин участва във финалния мач на Нощната хокейна лига, който се провежда в Големия леден  дворец в Олимпийския парк на Имеретинската долина, предаде ТАСС.

Държавният глава на Русия излезе на леда в хокеен екип в синьо, бяло и червено с номер 70.

Вчера говорителят на руския президент Дмитрий Песков съобщи за планираното участие на Путин във финалния мач.

Путин неведнъж е участвал в хокейни мачове. Известен с интереса си към бойните единоборства, руският президент, когато  наближаваше 60-те, обеща на младите спортисти да се заеме и с хокей и изпълни ангажимента си, слагайки кънки и научавайки се да си служи с хокейния стик.

По думите му той е направил това и в подкрепа на руския хокей.

Нощната хокейна лига е създадена с цел развитие на любителския хокей с подкрепата на президента и ветерани спортисти, уточни ТАСС.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още по темата: ХокейРусияпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василевама ти си мислиш , че на тази "територия" ИМА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ЛИ БЕ ***?
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василев:Кукла на конци бе алкохолика Елцин, който раздаде богатствата на Русия наслучайни хора под аплодисментите на американските политици.Путин не направи никакви големи промени, но стабилизира страната и върнапоне 50% от силата на бившия СССР - нищо повече и вместо да се кефят на алкохолнитеизпълнения на Елцин започнаха кампания слещу Путин.Да припомним - Путин е най-одобрявания политик в света,*** дори няма 40%
58
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жителита на Крим никога не са искали да бъдат част от Украйна,жителите на Крим винаги са жадували да са част от Русия.Останалото са сорофски пропаганди и тъпотии.
57
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 278:Били се рязали бюджетите на здравеопазването - ти си болен човек,я сравни с нашата България, където ако не си платиш никой няма да започне оерацията,и след това ще ти млатят бебето за да го приспят.Или в Хамериката, където няма да започнат никаква медицинска процедура ако не са сигурни, че медицинската ЗАСТРАХОВКА не ти го покрива.
56
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да си много *** или платен *** за да твърдиш, че Крим биланексиран, Крим бил завладян, Крим бил откраднат, Крим бил насила каран -истината е, че почти 100% от жителите на Крим се чустват руснаци и почти100% от жителите на Крим искат да бъдат част от Русия.Това не е като да бъдея платен *** от западни фондацийки и да си мислиш,че си хванал макарите на оня, айде по леко тролчета.
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бе всички сте били в русия, знаете за какво става въпрос, на подводници сте се возили, тамошни заплати сте виждали, (изобщо и в ръцете си рубли сте държали), с путин се познавате и така - гледайте си диксавърито и се просвещавайте мухи.....
54
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 273Е сега започна от 1 г след анексията на Крим да г сваля,само за тази г руския бюджет е орязан с 10 %,съкращават се бюджетите на здравеопазването,социалните разходи,дори и военния бюджет е орязан и вчера Путин каза,че ще се опитат при това положение да не намаляват много заплатите на военните!Бензиностанцията лети на долу и нищо не може да я спре,харчат се последните валутни резерви и парите от фонда за национално развитие събрани през 15 г на златния западен дъжд излял се на РФ
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 275Ами новото ПРО точно това прави удря ракетата при изстрелването и,когато е в начална фаза на полета и се движи с най ниска скорост!
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 270Там е работата,че Прогрес се отклони на 30 км от зададената му орбите и то само за 400 км полет,сети се за 8-10 000 км полет къде ще се отклони,може да направи и 500 км отклонение !
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 270МБЛ ракети имат летателна орбита ,8000 км не летят където летят самолетите!Това не са крилати ракети,които летят по релефа бре чугуня,много си печен ,а не знаеш нищо за активната орбита на МБР !
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 226Точно това ни радва,че руското посолство и руските мекерета като теб в БГ,вече не могат дани следят и нямат власт тук,а иначе не се бой докато само тролиш никой няма да те закача,но опиташ ли се да клатиш БГ на полза Мечоку,жална ти *** !
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в орбита значи излизали...... бе кога ще се научите да спрете толкова да плямпате ами първо малко да вземете да почетете?
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се хабете. Истината е, че Путин е най големият държавник и политик на нашето време, а Русия, добра - лоша, е силна и за съжаление на щатите няма скоро изгледи да им подари ресурсите си и да им падне в поза партер. Те руснаците тая поза не я могат, ние сме специалисти да стоим със свалени *** и затова сме в пълна разруха и скоро няма да ни има.
47
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 264Кажи бе ***,кво те нерви та чак за атома се фана,нали тоя атом трябва да стигне некат до САЩ,е как ще стигне ,като руските ракети не могат да уцелят орбитата,нали знаеш,че МБР излизат в космическа орбита и от там трябва да ударят целта,непосилна работа е за тези аналогови ракети от 60-те г на 20 век.Само САЩ има високоточни оръжия включително и МБР,защото имат много Глобални Позициониращи Системи,демек ДжиПиЕс,но това са военнисистеми,а РФ не могат да направят ГЛОНАС и падат!
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 263:Освен че си природно ***, то си и ограничен като километраж на трактор.Какъв Фашист може да бъде Путин - коя нация сппоред него е главна и можеда убива други народи и нации.Честно ако бях на руското посолтство зе тези глупости бих те проследил по IPи бих те съдил.
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами някои се правят на хокеисти - други на ирландски пастирки - така си е - нерде ямбол..... нерде станбул......
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, имам чуството, че следиш само руските ракетни двигатели.Я по-леко, по-добре да си следиш къвното, а да оставиш руските ракетни двигатели на руските инженери. Ти дори и да искаш да помогнешне можеш защото инженери в България повече няма, а всичко кадърно бягаот такива като теб.Колкото до Русия и откачалката Маккейн - аз не зная Русия да прави провокации в Мексико или Канада против САЩ, докато откачалките като Маккейн правят всичковъзможно да дестабилизират Русия - явно само атома ще
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лилипутин пак разиграва циркове. Много го е яд че е дърт и за това се прави на спортист. Но всички знаят че е дърта фашага.
42
3
 
4
 
! Отговори
Бу-ха-ха преди 8 години
До Анонимен 260Абе щастливец,като ФАЩ фалират и юана ще ти стане на теб и на рашките настолна валута,що с хабиш и ти да коментираш,кво правел Маккейн и кво пиша аз.Не е ли вярно ,че за един месец станаха 4 аварии с руски ракети носители и космическия двигател на МКС,кьорав ли си или си заравяш главата в пясъка като руски щраус !
41
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия иизвежда ракети (или поне се опитва според болните акъли),а България изчезва от картата на света заради нашите нови приятели.

Спонсорирани публикации