Селекцията на Лудогорец зацикли

Домусчиев мечтае за треньор от Примера дивисион
Обновена: 5 юни 2015 10:20 | 5 юни 2015 08:56,
16
Селекцията на Лудогорец зацикли
Снимка: архив Булфото

Лудогорец все още няма яснота относно лятната си селекция, пише "7 дни спорт". Само седмица преди началото на подготовката си шампионите нямат нито един нов футболист, ако не броим завръщащият се Милан Борян.

За разлика от това от Разград си тръгнаха четирима титуляри - Дани Абало, Роман Безяк, Александър Барт и Фабио Ешпиньо. Последните индикации са, че е много вероятно да бъдат продадени и още от основните играчи. Тяхната бройка няма да е голяма, но вероятно още един или двама ще си тръгнат от клуба срещу добри оферти.

Основните проблеми на разградчани пък са свързани с неяснотата с назначаването на нов треньор. На този етап клубът поне е уредил лагерите за подготовката си, но липсата на наставник спира и селекцията.

Спортният директор Методи Томанов е пасивен на пазара, след като не знае какви ще са изискванията на новия треньор. Иначе Лудогорец има доста дълъг списък с набелязани играчи. В него фигурират футболисти за цели 4 поста, на които е нужно подсилване - централен нападател, полузащитник, крило и централен защитник.

Според някои слухове известният футболист на Атлетико (Мадрид) Милинко Пантич е фаворит за треньорския пост в Лудогорец. Действително "орлите" са водили преговори със сърбина, койтообаче за момента не е дал окончателен отговор.

Желанието на собственика Кирил Домусчиев пък е да доведе наставник, който последния сезон е работил в Примера дивисион. Става въпрос за испанец, който се ползва с много добро име в родината си заради работата си.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Напротив върви както трябва този сезон ще гледаме челси рома и волсбург
9
0
 
2
 
! Отговори
majorski преди 8 години
Ами като търсят футболисти в България...как няма да зацикли ....
8
3
 
4
 
! Отговори
син чорбар преди 8 години
До коментар 1Тези дето ги пердашят безславни отбори в Европа да не се обаждат, а да си гледат слабите финанси, че с тези дългове не сте и за В група!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фен на червените съм,брат ми на сините,от 40г.но се радваме на успехите на лудогорци като българи.Не злобейте срещу отбора на Лудогорец щото те нямат вина ,че сме на това дередже.
6
4
 
4
 
! Отговори
до Vans преди 8 години
Не му обръщай внимание, вероятно е фен на някой от футболните ни "колоси".
5
1
 
16
 
! Отговори
Vans преди 8 години
До 9Срамно е да влезеш в групуте на ШЛ?! Сравно е да направиш равен с Ливърпул или да имаш победа в ШЛ? За какво точно се борят бг отборите в европейските турнири? Кога стана нормално да продължаваме извън груповата на фаза на ШЛ, че явно последните футболни години ми се губят...нещо в главата ми се въртят странни имена..Мура, Иртиш, Тампере...
4
0
 
2
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
Ми ко да правя само с трети клас съм днес вали и съм почивка
3
6
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
3 милиона даде държавата на домусчиев за стадиона а понижиха категорията народилното отделение на болницата в разград за несъответствияправете си изводите изборите наближават
2
11
 
9
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
А селекцията на лъвски и цфка процъвтя а до кренвишите някой рамо ще ги гледа на реклама
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Селекцията на Лудогорец зацикли"Не са могли да изберат измежду Кен, Народен, Житница, Леки!