Нов сценарий – трио ще спасява ЦСКА!

Божков, Манджуков и Инджов са поредната надежда за "червените"
19 юни 2015 10:22, Красимир Ангелов
23
Нов сценарий – трио ще спасява ЦСКА!
Снимка: Булфото

Поредният сценарий за спасението на ЦСКА е факт!

Според вестник "24 часа" е задействан план за съвместно участие в новия клуб между Васил Божков от една страна и бизнесмените Петър Манджуков и Юлиян Инджов от друга. Вторите двама са реалните собственици на настоящия ЦСКА зад Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

И всичко това се разиграва, докато се чака финализирането на сливането между Литекс и ЦСКА, което се смяташе за сигурно, но през последните часове зацикли.

Според първоначалните идеи за този сценарий, строителният предприемач Юлиян Инджов би получил шанс да се занимава с подобренията в базите на ЦСКА, за да могат с неговите партньори да компенсират загубите от инвестициите в клуба до момента.

Всичко около ЦСКА и избраният финален план за действие спрямо различните преговори обаче ще станат ясни в началото на идната седмица. Едно е сигурно – сегашното дружество ще бъде заличено.

Всичко около казуса ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ЦСКАПетър Манджуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
За да спасят този пропаднал отбор, мисля, че първенството може да започне септември месец. Централата отлага непрекъснато за да угоди на ЦСКА. Ако това беше някой провинциален отбор до сега да беше издухал супата. Страхувам се, че най-накрая ще извъртят някой номер и тези *** ще играят отново в А-група. Стига милост.
20
1
 
2
 
! Отговори
LO6O преди 8 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв Пражката пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар, които някой се опитва да героизира . . .
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО БАБИ, ХИЛАВО ДЕТЕ! Народа го е казал, не аз.
18
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 8 години
та предлагам тия отбори наистина да се пратят не в б а в група оттам да трагнат има и други отбори и то големи мминали по тоя пат стига с тия глуппости 1, 2 години без тях няма да ни умре ухото
17
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 8 години
пална простотия нагледах се на глупости *** мие интересно само левски досега никои не деиства те са наи изрядния отбор предполагам в цялата глупост
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
закривай отбора и хвърляй виновните в затвора.това е решението.
15
1
 
5
 
! Отговори
софиянец преди 8 години
СТИГА С ТЕЗИ ТЕАТРИ, ДА ЗАМИНАВАТ В Б ГРУПА И ДА СЕ БОРЯТ ЗА ВРЪЩАНЕ В А,КРАЖБИ И ИЗМАМИ ДОВЕДОХА И ЦСКА И ЛЕВСКИ И ЛОКОМОТИВ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
14
1
 
6
 
! Отговори
Нов план преди 8 години
Аз имам нов план: Да зарежат футбола и да почнат да печелят пари от придажбата на сапунени сериали.
13
1
 
3
 
! Отговори
до анонимен 9 преди 8 години
"Иначе всеки може да си основе фирма, да задлъжнее с 30 мил.лв и накрая държавата да пие една студена вода."Може, разбира се. Виж списъците с длъжници в НАП.
12
1
 
11
 
! Отговори
realen преди 8 години
Кой луд ще покрива 30 милиона масраф на Сашо Апашо и на гърнето? Ако бяха в Германия, щяха да са а затвора, а в Китай - обесени на площада. Само в България ще са царе, а ние -простолюдие.
11
3
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 7:27:1не е ли по добре?!
10
3
 
11
 
! Отговори
7:2 преди 8 години
Отдавна мина срока за жребия в "А" група, БФС какво чака...до като цс*ка си намерят собственици или измислят далаверата как да не върнат едно 30 милиона???ЗАКРИВАЙ !!!
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Едно е сигурно сегашното дружество ще бъде заличено."Не и преди НАП да си получи 10 мил., а глобите наложени от УЕАФА и съдебните дела, по които е осъдено дружеството не бъдат изчистени. Иначе всеки може да си основе фирма, да задлъжнее с 30 мил.лв и накрая държавата да пие една студена вода.
8
1
 
12
 
! Отговори
:( преди 8 години
ех, чорбета, здраво сте го закършили. Строителен предприемач който иска да подобрява базитие за да иска да си компенсира загубите от инвестициите в клуба до момента.... звучи ми като да вдигне някой мол в борисовата, или някое хотелче в панарево.... тъжна работа
7
1
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до Дълговетене е проблем за Божков да извади 50_се милиона и да купи ЦСКА....и кво следва,разни томовци, тройчовци,майкали,цимбици,кимбици.....да му лапат парите ДА НЕ Е ЛУД?
6
1
 
8
 
! Отговори
Дълговете 2 преди 8 години
И все пак, нямаше да дам и 1 стотинка на Лупи.
5
12
 
7
 
! Отговори
Дълговете преди 8 години
Колко са 50 мил дълове?В България има 6 милиона население. от тях да кажем 2 милиона пенсионери, 1 мил деца 1 мил безработни и да кажем 2 мил трудещи се хора. От тях половината не гледат футбол, остава един милион. Близо половината са Левскари, 1 четвърт са за Лудогорец и остават да речем 200 000 трудещи се хора които подкрепят цска. За да събере 50 милиона, колкото са червените дългове по последна информация, държавата трябва да обложи с допълнителен данък от 250лв. всеки работещ цск-ар
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такава свинщина.Цецка избухла и оплеска всичко
3
2
 
5
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 2много повече са
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А с 30-те милиона, какво става?