Христо Янев призна: Поемам ЦСКА

През новата седмица всичко трябва да е ясно, заяви бившият халф
27 юни 2015 17:11, Красимир Ангелов
14
Христо Янев призна: Поемам ЦСКА
Христо Янев отново ще се върне в ЦСКА, този път като треньор. Снимка: Булфото

Христо Янев ще бъде треньор на ЦСКА във "В" група, призна легендата на "червените" специално пред Gol.bg.

Очаква се новината да бъде обявена официално през новата седмица. Екипът му ще бъде съставен от Владимир Манчев и Ивайло Петров-Пифа, а бившият национален селекционер Пламен Марков ще е изпълнителен директор.

"Да, всичко, което се пише, е вярно. И екипа, с който ще работя, също е този. Искам да бъда максимално коректен и да информираме обществеността за всичко. Другата седмица ще се съберем, ще говорим и след това ще дадем пресконференция, на която ще кажем всичко", каза Янев пред нашата медия.

ЦСКА започва подготовка за новия сезон в сряда, 1 юли, и тогава Янев, който през миналия сезон води Миньор Перник във "В" група, за първи път ще изведе "червените" като треньор.

Веселин Коларов, Gol.bg

Всичко около казуса ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЦСКАХристо Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
УЕФА ще разреши на ЦСКА да играе редовно в европейските турнири независимо че са в група Ц, за постоянното си шампионство в славните десетилетия на боба с класовия враг. Даже след Хрушчовата отепел победния марш продължаваше с малки изключения. УЕФА гледа на това като на особен световен рекорд, тъй като и ЦСКА Москва не е правил такива мурафети. И както винаги усложненията идват от българска страна - Премиера иска и той да играе?!
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе то няма такъв клуб вече, а нашия ще им става треньор... Свърши се с техните безобразия и дано е завинаги!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен "я левскарчета"Кой следващ път? следващия път, когато отбор с чуждата абревиатура играе в "а" група ли?Или имаш предвид, следващия път когато ви вкарат повече от седем гола (на вас ви се е случвало, а там където отивате да играете, и без това редовно има двуцифрени резултати).Или имаш предвид следващия път, когато Джуджето поеме някой ЦСКа (има избор в човека)?
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
я левскарчетата по полека че следващия път да не плачете с повече от 7 мача тръвали от центъра с топката ......
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 2Ти май не разбираш че не ЦСКА и Локомотив са освирени а Българския футбол. Това е удар от който няма да се оправим 20 години. Футболът у нас това бяха ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив и поне един Пловдивски отбор. Сега вече няма футбол. Сега Левскарите биха могли дори шампиони да стнат но това ще е Пирова победа, ако разбираш какво значи това
5
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА доколкото знам, вече няма... Никой не е купил марката от НАП...
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое цска - Цска Ад, цска 2015 или някое друго?
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който иска да поема, да върви на гей парада.
2
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се уточнява, че тя Чорбата се разпадна. Има Супа Топчета в окръжната група; Шкембе чорба във "В" група; Таратор Етрополе и други.
1
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахахахахаха....Това човеченце което заради злобния си характер никога не е бил уважаван даже и от футболистите на ЦСКА сега щяло да ръководи чорбата. Ами впрочем като се замисля, такъв като това *** Янев ви трябва за треньор, че да се допълва картинката червена само с ***.