Олимпиадата в Рио без проститутки

Жриците на любовта ще бъдат далеч от състезанията
31 юли 2015 22:01, Александър Попов
9
Олимпиадата в Рио без проститутки
Снимка: Reuters, архив

Жриците на любовта в Рио ще “свещенодействат” само на строго определените места по време на олимпиадата догодина. Проститутките ще бъдат изтласкани от всички райони, където могат да имат директен контакт със състезанията.

Ще бъде “пречистен” любимият им район около старото пристанище, тъй като това е “вратата” към всички морски дисциплини. От няколко години публичните домове наоколо целенасочено се преместват на други места, тъй като местните власти искат да представят на света тази част на града като приветлив жилищен квартал.

В същото време проституцията в страната е законна и представителките на най-древната професия очакват “златна жътва” по време на игрите. Те ще вдигнат стандартната тарифа, която обикновено е 18-20 долара за 30-минутен сеанс.

Кметът на мегаполиса Едуардо Паес гарантира, че всички 27 олимпийски обекта ще бъдат готови навреме. За спортистите и туристите се откриват 150 км бързи ленти за придвижване в натоварения трафик, строи се нова бърза връзка между летището и жп гарата. Както и по време на световното по футбол през миналото лято ще бъдат мобилизирани допълнително полицаи и военни с цел овладяване на престъпността по време на игрите.

“Нашата олимпиада ще бъде по-скромна във всяко отношение в сравнение с последната в Лондон”, декларира още кметът Паес. От 9-те милиарда евро разходи 7 милиарда са отделени за инфраструктурата."

“Мондиалът беше забавление, парти за населението и чужденците, а олимпиадата ще направи града ни по-добър. На световното Бразилия посрещна 700 спортисти в цялата страна, на игрите ще настаним 15 000 атлети в един град”, казва още кметът.

Още спортни новини четете в gol.bg


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
дедо КУРти преди 5 години
ТЪкмо бях заделил пари от пенцииката за прочутите бразилски ду*ета.....и шок!Ша са плача на Дилма - тя е наше момиче , трябва ми влезе в палжението
5
0
 
4
 
! Отговори
Иван Славков преди 5 години
Бал съм го, няма да ходя на нази олимпиада !
4
2
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
И само за ли ще е тази олимпиада???То остава и да няма дрога и баси олимпиадата дет ще да е.Както наскоро привършилото световно по футбол за жени...победителката от американския отбор побърза да целуне съпругата си,след връчването на медалите.То те САЩ и ЕС само на това могат да ни научат
3
3
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Ама не може...така,това е дискриминация,ще уведомя Фемини,Сорос-Морос,Сесил и Евгени Минчефф.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, да, без проститутки и то точно в Рио де Жанейро е направо безсмислица...А и каквото и да си говорим, но само по проститутки чужденците ще оставят минимум няколко милиарда долара! Все пак това ще са приходи за закъсалата бразилска икономика, без значение как са изкарани
1
4
 
11
 
! Отговори
ha ha преди 5 години
в такъв случай, тази олимпиада ще е пълна скука.

Спонсорирани публикации