В ЦСКА се чудят: Защо БФС ни изхвърли във "В" група?

Имаме сериозни трудности, призна Пламен Марков
Обновена: 14 авг 2015 13:45 | 14 авг 2015 13:35, Красимир Ангелов
23
В ЦСКА се чудят: Защо БФС ни изхвърли във "В" група?
Пламен Марков. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков попита защо точно сега БФС е решил да прати "червените" във "В" група. Според него, от "Цар Иван Асен II" правят доста компромиси с клубовете от елита, в това число и с "червените".

Както е известно, "армейците" можеше да бъдат изхвърлени в аматьорския футбол още през 2008 година, но тогава футболната централа ги спаси.

"Мисля, че през последните години БФС направи доста компромиси с различни клубове, включително и с ЦСКА. Защо точно сега бе взета тази крайна мярка? Въпрос на тълкуване, но мисля, че за всички е ясно", заяви Марков на пресконференцията преди неделното дерби със Септември София.

Бившият национален селекционер каза още, че клубът се намира в трудна ситуация, защото пред БФС е записано старото дружество, което плаща текущите разходи. Ръководството регистрира ново дружество, в което трябваше да бъдат картотекирани играчите и да поеме плащанията, но получи отказ.

"ЦСКА функционира трудно, тъй като в последния момент получихме отказ от БФС. Това поставя клуба в по-деликатна ситуация. Надяваме се да имаме по-малко проблеми. Нека изчакаме решението на правната комисия към централата. Всички плащания, които се извършват, се извършват през ПФК ЦСКА. Няма как иначе. Справяме се.

Първият отбор трябва да продължи по начина, по който проведе подготовката си. Трябва да успеем да задържим ентусиазма у феновете. Новият автобус? Той е поръчан и когато дойде, ще бъде видян от всички", каза още Марков.

Той не пропусна да коментира и нападките на легендата Петър Жеков по негов адрес.

"Петър Жеков? Не виждам какво трябва да коментирам. Мисля, че той е отговорил индиректно на вашите въпроси. Не искам да решавам лични въпроси пред медиите. Не съм говорил с него и сами може да си отговорите колко истина има в думите му. Уважаваме всички ветерани, в т.ч. и въпросното лице. Благодаря на Жеков за безплатната реклама, която ми направи. Всичко, което досега съм казал за БФС, не се е променило като мнение", добави Марков.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Пламен МарковЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
"Ех че убо беши!"
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лафка спонсорира най добрите
10
3
 
8
 
! Отговори
Smog преди 8 години
Никой не се чуди защо, а защо чак сега. На всички ни е ясно че задълженията трябва и ще се платят. Въпроса е защо е допуснато това да се случи и да се се стигне до толкова големи дългове.
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
90% от коментиращите са плиткоумни драскачи, които коментират заглавието, без дори да са прочели статията. Заглавието е измислено от журналистите, точно за да "клъвнат" такива тъпоъгълници като вас.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пламен Марков-нашия Ципрас.Тоя ако е премиер ще вземе на Меркел обувките и ще я накара да плаче от жал към него.
7
4
 
17
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
За едни нищо и никакви 32 000 000, Марков !
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много има да се чудят още.... На *** човек, как да му обясниш?
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога с тази наглост?Гърците имат конкуренция.
4
1
 
9
 
! Отговори
Osof :,dp преди 8 години
До нннНикъде го няма тоя въпрос. Плюс това да слагаш риторичен въпрос в заглавие за да търсиш сензация, това е журналистическо падение и манипулация.
3
5
 
32
 
! Отговори
ннн преди 8 години
Толкова години правиха компромиси - защо сега ни изхвърлиха ? Типично българско изказване, вместо на благодари на БФС, че са ги траели толкова време без да спазват правилата ...
2
5
 
20
 
! Отговори
мда... преди 8 години
Нагъл ***......
1
5
 
25
 
! Отговори
Пипи преди 8 години
Този Маркаов кое ЦСКА управлява? Старото, на Лупи или новото на Божков? Ох, извинявам се - на Ганчев?

Спонсорирани публикации