Бербатов - футболист на гръцкия ПАОК

Трансферът ще бъде обявен до няколко часа
2 сеп 2015 07:37, Петя Славова
38
Бербатов - футболист на гръцкия ПАОК
Снимка: архив, Reuters

Димитър Бербатов вече е футболист на гръцкия гранд ПАОК (Солун), съобщава "24 часа". Трансферът ще бъде обявен официално до няколко часа, като ще се изчака съобщението на клуба.

Още по темата

34-годишният централен нападател не успя да се споразумее с "Астън Вила" и заради това предпочете офертата на съседите. Така Митко ще играе в четвъртото си първенство след "А" група. Той рита в Бундеслигата за "Байер" (Левекузен), в английската Висша лига за "Тотнъм", "Манчестър Юнайтед" и "Фулъм", и във френската Лига 1 за "Монако".

От това лято Бербатов бе свободен агент

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Димитър Бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
5
 
! Отговори
Ахм! преди 8 години
До До 12А ти сигурен ли си, че той не е обезпечен финансово отдавна, че да разчита на няколко евро по висока заплата? Едва ли това е критерия му при избор на клуб! Цялата работа е там, че в ПАОК ще влиза отвреме навреме и ще се изявява като майстор, без да се препотява много много! Да, разбирам го напълно! Но това само потвърждава констатацията ми, че е мързел! Сър Алекс го разбра отдавна! А иначе и Гигс игра до дълбоки старини, но се раздаваше докрай! Там е разликата!
9
3
 
4
 
! Отговори
0 преди 8 години
До година в ЦСКА... евентуално в "Б" група.
8
2
 
18
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
Че кариерата му залязва е ясно, след няколко месеца става на 35 години. Ти явно хабер си нямаш, че това за нападател е равносилно на пенсионер. А дали и какви пари ще иска си е абсолютно негово решение, не виждам теб какво те бърка? Някой хора искат по-добро за себе си, това че ти не си от тях, не прави първите алчни. Все едно да се сърдиш на Мерцедес че искат висока цена за колите си, като не ти отърва карай си трабанчето. Бербатов е достатъчно умен да знае, че това са последните големи пари.
7
13
 
10
 
! Отговори
Мдаа! преди 8 години
Ако това е вярно, ще се потвърдят две неща! Че кариерата му като футболист залязва, и че е алчен мързел! Никой нормален футболист, който иска да играе, няма да се откаже от Висшата лига заради по ниска заплата, и да отиде да играе в някое зачукано първенство за някое евро в повече!Истината е, че на Бербатчето взе да му харесва да гледа мачовете от първия ред, на пейката!
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оф, тоя да се връща в ПИРИН, грешни пари ще дават гърците за тоя пишман футболист..чакащ до вратата, топката да го удари...
5
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 5Това е жалкото, че даже някой още го иска тоя. Станал на 34- едвам ходи и тъпите гърчуля сега са наред да му плащат космическа заплата за техния стандарт. И след 2-3 месеца ще видиш как ще го закотвят на пейката както впрочем и беше в ПСЖ-то и ще си блускат *** кратуни тия от ПАОК, защо са го взели.
4
4
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Боли го фара къде ще играе на 34. Натрупал си е парици, ще си отживее на гръцките острови.
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май нещо много ниско изпадна а?
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
егати и будалата ойде при бедните маляки затънали в дългове...
1
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мите, те Астън Вила да не са *** да ти плащат луди пари заплата на такъв като теб? И к'во стана? Накрая от немай къде клекна за смешната заплата на гърчулята, щото иначе трябваше да играеш в Б групата ни.