Венци Стефанов изригна: Вън сганта от националния отбор!

Умственият багаж на Попето е като на врабче, заяви босът на Славия
Обновена: 8 сеп 2015 14:37 | 8 сеп 2015 14:35, Красимир Ангелов
28
Венци Стефанов изригна: Вън сганта от националния отбор!
Венци Стефанов нападна националите заради слабата им игра. Снимка: Булфото

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов нападна остро селекционера Ивайло Петев и националния отбор след двете загуби с по 0:1 от Норвегия и Италия, които сложиха край на надеждите ни за класиране на Евро 2016.

Той заяви пред "Меридиан мач", че умственият багаж на Ивелин Попов е колкото на едно врабче, че Ивайло Петев е родом от село, което прилича на буреняк, а Иван Бандаловски изглеждал като муджахидин.

"Петев виждал шансове за класиране – пълни глупости. Знаете ли къде е Баховица? Това е един буреняк до Ловеч. Много ми е любопитно двамата с Ивелин Попов колко книги са прочели. На Попето умствения багаж е като на врабче. Едно време Чавдар Цветков четеше "Овчарчето Калитко" на 10 лагера и беше стигнал до 16-а страница, но той поне беше великан, а тези какви са?", скочи Стефанов.

"Цялата тази сган трябва да се измете от националния отбор. Още при прибирането от Италия на летището трябваше да им кажем по-живо, по-здраво. Заради тези смешни футболисти БФС похарчи милиони за пътуване, лагери и повиквателни. Един идва от Корея, друг от Чукотка, трети от Китай. Безумни харчове. За мен лично най-срамното нещо в този национален отбор е Иван Бандаловски", посочи още президентът на Славия и продължи:

"Прилича на муджахидин. Само заради външния му вид не трябва да играе. Божинов е симпатично момче, но не съм виждал негова игрова снимка от две години. Искам интелигентен треньор да води България, а не Петев. Предлагам до следващите квалификации да играем много контроли. Тези, които ни провалят в N-та квалификация, нямат повече място. Да се викат млади и надъхани момчета", категоричен е Стефанов.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
mutko преди 8 години
to4no ti litrebva da komentirasc koi kakvo e igral iot koe selo e. v normalna darjava mnogo otdavna da si v rairan kostium .ti razbirasc samo ot prodajbi i da obviniavasc . smescno e 4ovek koito ne se e sabli4al po fizi4esko da da pravi razbor na igra4ite pootdelno
17
1
 
3
 
! Отговори
бг преди 8 години
КАТО СЛУШАШ РАДИО И ГЛЕДАШ ТЕЛЕВИЗИЯ ВСИЧКО Е ТОЛКОВА РОЗОВО,КАТО ЧЕ ЛИ УТРЕ ЩЕ СТАНЕ ИДЕАЛНО,А НИЕ НЕ МЪРДАМЕ ОТ ТРАПА.ЗАРАВЯТ НИ ВСЕ ПО НАДЪЛБОКО И НЯМА ИЗЛИЗАНЕ.СЯКАШ НЯКОЙ НИ Е ПРЕДПИСЪЛ ЛИКВИДАРАНЕ.НИЕ СИ ЛАЕМ,ЛЕВИ,ДЕСНИ,КОМУНИСТИ,*** И Т.Н.ПЪК ПОТЪВАМЕ ЗАЕДНО В КАЛТА,УСПЕХ.
16
0
 
5
 
! Отговори
бг преди 8 години
ХУБАВО,но като какъв го казваш,след като си в изпълкома,защо няма никакви решения,все по надолу и надолу Е ФУТБОЛА,а вие сте все по нагоре.няма ли да паднете от много високо.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чувал съм от славист, че 2 бутилки Бургас 63 не му пречат на тренировката утре.
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
rekt :)
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
рибата се вмирисва от към главата.. всички в бфс са за затвора !!
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждал съм Славия на "тренировъчен лагер" в Боровец. Напиха се като *** в 11 ч., катереха се по баровете, поръчваха шотове. На другата сутрин ги срещнахме на пътеката по път за лифта. Най-напред бягаха двамата *** (които не участваха в свинщината), след това тренера и доктора и след 10 минути !!! нашите убавци се довлачиха с крос (смях!).
11
1
 
13
 
! Отговори
Славия преди 8 години
Хората, които ръководят футбола в България, едва ли имат представа от нормален бизнес, а времената на мутрите или така нар. Сик-аджии, Вис-аджии и др. останаха в миналия век. Между другото, колко са отборите в професионалната ни или както се казва сега висшата лига в страната. Президентите на тези отбори може да се съберат и да решат кой да е шампион.
10
5
 
7
 
! Отговори
S a m o Bat V. преди 8 години
Много от така наречените футболни хора ги е налегнала деменцията и ззапочват да забравят срещу кого са загубите. Италия отдавна си е утвърдена и доказана футболна страна, нещо което изобщо не може да се твърди за България. Между другото, класиранията на първенства носят приходи, но ако разходите са по-големи от тях, просто българският футбол отдавна не е печеливш бизнес.
9
3
 
20
 
! Отговори
Soccer преди 8 години
Аз лично знам къде е Баховица, там съм израснал. Може и да е буреняк, но там са ми земите и горите. И понеже така нареченият в българския футбол "Чичо Венци" задава въпроси, бих го попитал: А Вие господин Стефанов, знаете ли каква е разликата между това да си бивш бензинджия и президент на Славия. Според мен няма съществена. Каквито са цените на бензините, такива са и цените на билетите за футболните мачове. Останалото са приходи, разходи и печалби за умните инвеститори.
8
1
 
23
 
! Отговори
СеляВин преди 8 години
Бат Венци, давай по сикаджийски с шмайзера.
7
2
 
42
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Абе Венци, нали си ЧЛЕН на Изпълком на БФС, нали се събирате ужким и правите нещо. Това кой от кое село е родом няма нищо общо с това че са *** (най-вече в БФС), защото Трифон Иванов е от някакво измислено село, ама човека си има умствен багаж. Излез и си признай колко хиляди мача си продал на ЦСКА и ЛЕВСКИ за последните 15г. Защо МАРЕК беше набеден че е продавал мачове, а никой че ги е купувал ?10 треньора сменихте и само един президент за 20г.
6
5
 
30
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Другарят Стефанов не показва нищо друго освен простотията и селянията си. Националите имат нужда от градивна критика, а не от нападки и обиди на личностна основа. Виждаме такива като този *** и останалите другари от БФС докъде докараха футболът ни, иначе имат много големи усти, а на дела са кръгли, пресечени нули.Да се скрият в бърлогите, от които са изпълзяли!
5
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eй, пълнеж, я обясни как се издържа футболен клуб с 17 фена и без участие в Евротурнирите от 18г.??? От такива перачи и тотаджии като теб футболът ни умира. Наглец!
4
2
 
62
 
! Отговори
stanik преди 8 години
Вън Пенев вън Петев вън всички но не и ,,ПЕРУКАН" защо ли,ами щото си имаме ДАЛАВЕРА
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шкембо, вече прекаляваш.Вуцата навремето ни вкара два автогола поне и той само плюе като тебе.А кротне те се малко!
2
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Култов Венци. Обаче и той е част от уравнението, колкото и на критичен да се прави. Със сигурност могат да направят нещо. Трябва да се смени ръководството. Боби Михайлов е шеф на БФС от 2005-та, а оттогава нямаме класиране на голям форум, и всяка следваща кампания става по-зле и по-зле. Той е изключително нагъл и оставка няма да подаде. А междувременно българският футбол загива, защото изпускаме талантите - тръгват по грешен път, чалги, дискотеки и се провалят.
1
4
 
36
 
! Отговори
animon преди 8 години
Ама добре ги е нахранил, а така!!!