Полски фенове бойкотираха Лига Европа заради бежанците

Причината: УЕФА отделя по 1 евро от всеки билет за мигрантите
Обновена: 18 сеп 2015 11:30 | 18 сеп 2015 11:16, Красимир Ангелов
26
Полски фенове бойкотираха Лига Европа заради бежанците
Снимка: Facebook

Феновете на полския Лех Познан изпълниха заканата си и оставиха празен сектора на агитката, а и на практика половината стадион на своя отбор, в първия мач в груповата фаза на Лига Европа срещу португалския Белененсес.

Причината стана решение на УЕФА да отдели по 1 евро от всеки закупен билет в помощ на бежанците, които търсят убежище в Европа.

По време на последния домакински мач на отбора от местното първенство феновета на Лех Познан извадиха плакати и призиви срещу бежанците и пяха песни за тях.

"Това е просто, лесно и очевидно: Ние не искаме бежанци в Полша", обявиха крайните ултраси на бившия клуб на родния национал Александър Тонев.

"Заради информацията за принудително прехвърляне на приходи от предстоящия мач от Лига Европа към мюсюлманските имигранти, които заливат Европа, феновете на Лех се събраха и стигнаха до единно решение – да бойкотираме мача на своя любим отбор и да останем по домовете си", обявиха феновете на полския гранд в часовете преди мача.

В крайна сметка УЕФА покри конфузната ситуация, като избягваше да показва празните седалки на трибуната по време на прякото предаване на срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖечпосполитаТочно така-Ян Собйески!
14
1
 
14
 
! Отговори
Жечпосполита преди 8 години
Тулски, те точно поляците спират напастта пред Виена.
13
2
 
10
 
! Отговори
Дали ? 2 преди 8 години
До до 2 и останалитеИ още нещо - писаха че в Германия позволявали да четат Корана в цирква в определено време - дали ако аз отда в мюсулманска страна и извадя Библията няма да ме изхвърлят, пребиат или убият? Защо трябва да идват тук и да *** казват какво да ям, какво да гледам и как да се обличам?Не съм сигурен дали няма да ме заколят (справка сирийците които се клаха наскоро в центъра на София)!Не казвам, че няма светсни - но трябва да се определи кой кой е, а не да се псукат хиляди БЕЗ док
12
2
 
8
 
! Отговори
Дали? преди 8 години
До до 2 и останалитеДали тези са бежанци (да погледнем дефинициата за такива) или искат по-добър живот - защото и аз искам. Тук става въпрос за реципрочно поведение - за тези хора ние сме неверници (т.е. по-долна категория хора, да не кажа нехора) - от тази гледна точка не мога да гледам на тях като на равни (поне на тези които са силно релегиозни). Те могат да отидат в страни с тяхната култура - има доста такива, но те идват в Европа и искат да променят начина ми на живот - не мога да се съг
11
12
 
2
 
! Отговори
до 2 и останалите преди 8 години
Те също ви мислят за неандерталци или по- точнозл за някакви дърва (тъй като и те нямат чувства), спокойно всичко в този свят е взаимно! Дано някой ден да не ни се случи, че да бягаме от война, та тогава да видим кой ще ни приеме и да правят същите коментари по ваш адрес!
10
11
 
8
 
! Отговори
тия преди 8 години
как мразят руснаците. А платените руски *** тука им пляскат с две ръчички. Обадете се на Властелина на троловете да си избистрите опорните точки, че да ви резнат надниците. Хахахаха
9
3
 
18
 
! Отговори
Ситуация преди 8 години
Съдейки по ситуацията след от сега е по-смислено да се емигрира в Полша, Чехия, Унгария или Словакия. Западна Европа ще е мюсулманска след 20-30 години!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето какво правят поляците: https://youtube/watch?v=BqYcMNVMOs0
7
5
 
47
 
! Отговори
християнин преди 8 години
Браво на момчетата, не на мюсюлманските *** в Европа!
6
5
 
46
 
! Отговори
Русенец преди 8 години
Браво момчета!
5
5
 
51
 
! Отговори
Вран преди 8 години
Браво,само може да взимаме пример от тези хора !!!!
4
5
 
52
 
! Отговори
KKK преди 8 години
До Casus_belliМърша си ти и твоето семейство. Ние спираме мюслите още от 700-та година при хан Тервел, спираме ги и сега. Това че как нашите ги бият по границата не се пише, можеш да се сетиш сам що въпросните мигрансти си смениха маршрута по средата на миграцията
3
5
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, момчета! Вие сте надеждата на Европа!
2
6
 
64
 
! Отговори
Casus_belli преди 8 години
Защото това са хора, които мислят за децата и внуците си, а не ***, като нас! Не народ, а ***!
1
2
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала, пичове! Билетът за мач е да гледаме спортуващи хора, а не араби-неандерталци.