Стоичков храни "нехрани маико" от BG консулство в САЩ

Камата за пореден пък изуми с познания по български език
Обновена: 28 сеп 2015 13:34 | 28 сеп 2015 13:20,
159
Стоичков храни "нехрани маико" от BG консулство в САЩ
Снимка: Reuters, архив

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков отново напомни за себе си и за пореден път изуми с познанията си по български език.

Камата, който в момента е коментатор в мексиканската телевизия "Телевиса", реши да излее гнева си върху служител от консулството на България в САЩ.

Стоичков публикува преди няколко часа съобщение в официалния си профил в Instagram. Вижте го:

Стоичков храни "нехрани маико" от BG консулство в САЩ
Снимка: Instagram

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 113"Кефя се" на такива хора като теб. Абсолютно си прав. За какво толкова, че Христо Стоичков не познава добре българския език и пише неграмотно. Всеки има своите слабости. Но я да видим силните му черти. "Уникален", да е жив и здрав още 100 години. Толкова радост е донесъл на хората по целия свят. Толкова гордост на нас българите, че имаме такъв спортист. На него му е простено за грешките на всички езици но на НИКОЛАЙ БАРЕКОВ и английския му в ЕП "НЕ". Това е унижение за цяла Бъл..
80
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не е филолог в крайна сметка, макар че с толкова пари може някой да му го провери и да *** пусне вярно написано. Все пак може да пише. Гледай някакво предаване с един от топ боксьорите на Англия, който е от ромски произход и като влезе в едно заведение, без притеснение каза, че е не може да чете и да не му дават меню. Все пак, Камата е закачил нещо от Бг образованието, по-страшно е, че масово за съжаление вече и по ТВ и в нета статиите са пълни с правописни грешки.
79
6
 
18
 
! Отговори
wtf преди 8 години
Тъпите журналисти си оправиха правописа в собствената си гилдия, че тръгнали на спортистите кусури да на мират. Ей, журналета, 'фанете нАучете първо вие, как се пише на български, пък тогава се присмивайте на другите. Ицо е прекарал по-голямата част от живота си извън България и пак пише по-добре от вас! ***!
78
12
 
18
 
! Отговори
Българче преди 8 години
Никаква разлика между Стоичков, Боко Тиквата и Слави Тиквеника!
77
5
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Ако беше написал нещо за другаря президент от президенството на САЩ у нас, с когото не го беше срам да се снима, сега нямаше да му се смеем, дори нямаше да разберем за написаното. Но нали вниманието на зомбитата трябва да се отлклонява с разни врели-некипели!
76
4
 
5
 
! Отговори
istina преди 8 години
A BE TO STOICHKOV ,CHE SI E MALKO OGRANICHEN MU E PROSTENO SQKASH ---SPOTRISTCHE TOLKOVA MOJE DA PISHE ,NO PAK VELIK SPORTIST .A ZA KONSULA V POSOLSTVOTO SAM SIGURNA ,CHE EDVA LI E PO GRAMOTEN OT ICETO ,NO PAK SE NAREDIL NA TOPLO MESTENCE ....DA MLQSKA I BUNI /BAI GANIO/....I POVQRVAITE MI TRAGEDIQTA NE E DALI STOICHKOV PI6E PRAVILNO ...A ,CHE NU UPRAVLQVAT PODOBNI GLAMERI I POSOLSTVATA SA TAPKANI S TAKIVA ,NA KOITO OBA4E NIE PLA6AME ZAPLATITE ,A STICHKOV SAM SI Q IZKARVA .
75
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази личност от доста години плюе много често ,каквото и да е българско,отдавна беше казал ,че приключва с България ,и все е недоволен от българското,....така ,на много места е така,няма професионализъм,но те се отнасят така и с всеки българин ,да не би той да е различен от другите хора....това е България и независимо с недостатъците си е една прекрасна държава,...а управниците и са същите като него ,хора без ценз и култура....
74
4
 
37
 
! Отговори
Ма да бе..... преди 8 години
Когато спортист прави грешки е ок, всички знаят, че спортистите не са от най-умните хора. Но когато вие, жалки преписвачи, които се окичвате с титлата "журналист" правите 10 пъти повече грешки от Стоичков, тогава е трагедия.
73
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOI GO INTERESUVA ZA PREDATELITE EMIGRANTI V USA.
72
12
 
22
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Човека е велик ,а вие уж подобия на репортери правите грешки и то по-големи ,а това ви е работата.
71
10
 
31
 
! Отговори
истината преди 8 години
Не знам колко е грамотен , колко - не , ама е ясно едно - най-добрият бълграски футболист , единствения печелил Златна топка , печелил Златна обувка , голмайстор на СП - 94 -та , 3-и на СП , един от най-добрите играчи на Барселона , вдъхновение за много от съвременните звезд във фитбола . Винаги поканен във ВИП -лошите на финалните мачове на големи форуми И самичък си е спечелил паричките , не е крал
70
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
STOICKOV--PREDATELIAT NA BALGARIA--RABOTI ZA INTERESITE NA USA.
69
3
 
15
 
! Отговори
Detroit преди 8 години
Прав е, служителите в българските посолствата и в Чикаго и навсякъде другаде са абсолютно надменни и високомерни, ако трябва да си имаш работа с посолството ще се отвратиш от надменното и непрофесионално поведение. Незнам куклата Плевнелиев или Боко какво правят по въпроса - веднага казвам НИЩО, но, заради такова поведение от администрацията на България българите бягат а чужденци се населват. Отношението им е саботаж на българското и българите.
68
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
комуниста не харесва уял човек , комуниста иска да убива успял човек защото умира от яд и самия той разбира , че е *** като гъбена чорба и много го яд и за това иска да избива всички успели хора на земята за да може той, мега простия, полуразвит човекоподобен образ да е номер 1 !! Долни сте!
67
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много хора от вас разбират света по много грешен начин! Разберете едно , не обвивката е важна а вътрешността! Как говори Стоичков неме интересува...ако ще и да не може да пише като мен... интересува ме какво е постигнал и колко е успешен самоук ! А вие сте едни долни комунистически *** ...мама и тати скоро си отиват от тоя свят а от вас нищо няма да излезне а от децата ви да не говорим!
66
1
 
1
 
! Отговори
До анонимен Ирланди преди 8 години
Братле, аз карам от 2008 в Ирл. и нямам проблеми със застраховката.Вярно, доста е скъпа, а и напоследък цените рязко скочиха....Та в твоя случай автомобила ти в Ирл ли е закупен или си дшъл с него от Бг?Щото ако е с Бг регистрация тогава е възможно да възникнат проблеми, чувал съм че максимумът застраховка за коли с чужда регистрация е до 6 месеца, но просто така съм чувал.В такъв случай отиваш в Гардата и питаш, доста са любезни и доколкото могат помагат.
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ицето е посредствен, става за свинско със зеле
64
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ицето е велик българин, а разни "тюфлеци" и "папуци" избиват комплекси за негова сметка! Казано е! - "...от всеки *** трандафор не става ..."!
63
4
 
5
 
! Отговори
Ico bega i misli преди 8 години
Ico ima kapacitet na Begeiski diplomat i sas sigornost ste moje da se spravi s bejanciteIco tr4i brzoIco nastigaIco ritaIco vadi ot igrata deca s izpo4upeni kra4eta- kakto stori v 4ikagotoIco bega i misli; misli i bega. po edno vreme gleda Ico 4e samo tr4i
62
9
 
20
 
! Отговори
Неук преди 8 години
Христо Стоичков бил велик. Повечето,писали мнения под статията, били неграмотни. А тези, които му присъдиха степента доктор хонорис кауза, като какви да ги определим? Задължение на всеки българин е да има основни познания по български език. Аз съм българин и съм горд, че не се гордея с него, а с постиженията на писатели и учени, дори и на някои спортисти в интелигентни видов спорт. *** със съмнителни футболни качества, но зъл и неук, попаднал на точното място и време по случайност-не благода

Спонсорирани публикации