Пламен Константинов: Гордея се с тези момчета

Отборът показва невероятен дух, щастлив е селекционерът
15 окт 2015 07:18, Елка Василева
17
Пламен Константинов: Гордея се с тези момчета
Снимка: БТА

Селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов поздрави своите момчета за гръмката победа с 3:0 над Германия, която ни класира на полуфиналите на европейското първенство.

"Изиграхме още един мач като отбор. Големият мъж днес се казва Николай Пенчев. Той намери сили да изнесе тежестта. Целият отбор игра и за него", сподели специалистът.

"Втори път побеждаваме Германия по този начин. Не е било случайно. Справихме се с основните им ударни единици. Това реши двубоя. Важен е резултатът, който си струва всичко", каза Константинов.

"Най-добрият отговор е на игрището. Другото са приказки. Предстоят ни още мачове. Отборът трябва да играе за удоволствие. Изпълнихме това, което си бяхме поставили предварително като цел", щастлив е селекционерът.

"Това не значи, че ще се задоволим с полуфинала. Няма слаби отбори, но няма и такива, които не може да победиш. Въпросът е в този мач, който ще се изиграе", каза още Константинов.

"Момчетата трябва да си оставят сърцата си на полето, не ме интересува резултата. Показваме невероятен дух. Гордея се с момчетата, с желанието и амбицията им", каза Константинов.

 

Спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да запазят за следващия мач първия ред в публиката на футболистите ни, да видят какво значи да играеш със сърце и душа за България.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО! Естествено, че полуфиналът е голям успех. Ако футболният ни отбор беше стигнал до полуфинал на европейско, всички мрънкачи щаха да са в еуфория.
12
0
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
Пламене, първо голямо "Браво!" и "Благодаря!" на теб специално! Ти ги сплоти и ги накара да повярват, че могат да побеждават! И не само да повярват, ами и наистина да го правят. Второ: Браво и благодаря, Владо! 38 годишен ветеран и надигра по всички параграфи отбора на Германия-играчи, по-млади от теб с 8-10 години. Поклон!Трето: Браво и благодаря, момчета! Такава игра не бяхте показвали от отдавна - хъс, умение, спокойствие! Продължавайте в същия дух!Четвърто: Смажете франсетата!
11
19
 
1
 
! Отговори
Много шум преди 8 години
Поредният шум за нищо .
10
0
 
17
 
! Отговори
До 9 преди 8 години
Не си ти когато злобееш! Националите са нашата гордост, а какво беше в залата за 4 те мача само присъстващите знаят :) Честито българи, доказахме, че заедно можем повече!
9
0
 
9
 
! Отговори
До Пич преди 8 години
Пич, добре си го написал, но ти в момента се подиграваш също, типично по бай Ганьовски. И да паднем, пак ще съм доволен, все пак отново стигнахме до полу финал.
8
0
 
15
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
9 ти нямаш много акъл нали ? Естествено че когато стигнеш полуфинал винаги си постигнал максимума, оттам насетне е каквото дойде. Те много отбори идват за титлата и точно те си тръгват. Каквото стане оттук насетне се само плюс. А бай ***-то си точно ти ..
7
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 8 години
Мачовете са от европейското първенство
6
1
 
21
 
! Отговори
Men преди 8 години
БРАВО МОМЧЕТА!!!
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дай боже повече и повече позитивни новини с които да се гордеем, успех на отбора!!!
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на отбора, положили са много труд и пожънаха победа, в България трябва да се инвестира в спортове в които имаме успехи и потенциал и спортисти, които усърдно се трудят, а не в безмислени гонитби по стадиони, след пиянски запои в дискотеки!
2
1
 
38
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Браво на Отбора! Истински мъже !Пожелавам им и им стискам палци да вдигнат купата!
1
1
 
43
 
! Отговори
Мимоза преди 8 години
Браво! Снощи плаках от радост и гордост, че съм българка! Здраве и късмет на целия отбор! Хубав ден!

Спонсорирани публикации