Борисов съчувства на ЦСКА, но дългове не опрощава

Не мога да им платя данъците, отсече премиерът
18 окт 2015 16:18,
40
Борисов съчувства на ЦСКА, но дългове не опрощава
Снимка: архив Bulphoto

Премиерът на България Бойко Борисов заяви пред репортери, че няма начин да опрости дълговете на ЦСКА.

На въпрос за ситуацията с ЦСКА Борисов заяви, че се е срещнал с феновете и ръководството на футболния клуб, като е заявил готовност да помогне.

"Не мога да им платя данъците, не мога и да им ги опростя", каза Бойко Борисов.

"Не може да убиете хегемона на българския спорт". С този транспарант пък феновете на ЦСКА от сектор "Г" приветстваха спортистите от Обединени спортни клубове ЦСКА в 14.15 часа, когато стартира мероприятието, заменило мача на "червените" срещу Витоша Бистрица.

Както е известно, отборът на Витоша отказа да изиграе двубоя от югозападната "В" група под предлог, че играчите се страхуват за здравето си.

Над 3000 зрители на стадион Българска армия приветстваха спортистите от ОСК ЦСКА, които направиха кратки демонстрации, след което на терена се проведе двустранна игра, в която играчите от представителния тим на ЦСКА бяха разделени на "червени" и "черни".

"Черните" спечелиха с 3:1 с два гола на Преслав Йорданов и един на Николай Цветков. За "червените" се разписа Момчил Цветанов, който се завърна на терена, след като от началото на сезона лекуваше контузия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Защо тази истерична врява за ЦЕКА? Че такъв отбор няма! Той е вкаран незаконно в А група без да е играл в Б и В и Окръжните, -само това вече го прави нелегитимен. А трофеите са му давани от майката Партия по майчински. Те единствени не са имали юноши а са си вземали който си харесат от цяла България. Биле Велик отбор?!?! Два пъти стигали до четвъртфиналите! А да се каже че Стяуа или Червена звезда са Велики звучи поне смешно, а имат по големи успехи, ЧЗ бяха и Европейски шампиони веднъж.
29
2
 
3
 
! Отговори
БГ преди 8 години
А КАК НАМЕРИ ПАРИ ЗА ИЗТОЧЕНАТА КТБ,СТАДИОН ЗА ЛЕВСКИ,ЗАПЛАЩАНЕТО ОТ МВР ЗА СТАДИОНА ДРУГИ РАЗХОДИ,ЗА ЕДНО МОЖЕШ,А ЗА ДРУГО ДАЖЕ НЕ ИСКАШ ДА ВЪЗСТАНОВИШ ПРАВДАТА.НЕ ИЗПОЛЗУВАЙТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА САМО ЗА СЕБЕ СИ,ЩЕ Я РАЗРУШИТЕ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ГОСПОДИН БОРИСОВ И ДРУГИТЕ ОКОЛО НЕГО.ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАТЕ СЪС СПОРТНИЯ ТРУД НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZE-ZE--ZARAZITELNA MUHA--DA SE OTROVI-PRENASIA ZARAZI.
27
0
 
4
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Който си го избра да си го търпи и да не се оплаква. Браво софиянци.
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***! НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ ЦСКА ИСКА ОПРОЩАВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ! НИМА НЕ Е ВИДНО, ЧЕ БФС СЕ ГАВРЯТ С ОТБОРА? НА КОГО НЕ МУ Е ЯСНО, ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ЛЕВСКИ СЪЩО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВЗИМА ЛИЦЕНЗ?! ИСКАМЕ ЕДНО И СЪЩО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ! ЗВЪННАЛ НА БОБИ МИХАЙЛОВ?!? ОТКАКТО Е ПЕРУКАТА ЦСКА БЯЛ ДЕН НЕ СА ВИДЕЛИ!
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не мога да им платя данъците, отсече премиерът."---Е, де, не можеш! Ако се напънеш малко, може и да можеш. Там, от Катар, от Каймановите острови ... Все пак, това е ЦСКА!
24
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този *** превърна страната на бунище! На всяка манджа мерудия е, разбира от всичко, решава за всичко. България затъва от неспособността му да прогледне, че трябва икономика, умни и честни хора. Той сега ще купи изборите осигуряващи му още 4 години крадене и лъжи. Той набута боклукчиите в ЦСКА и те като грабеха дружеството плащаха на Фидосова тлъсти суми. И той е взимал от тях, няма как. А Левски то спаси Пеевски и стана отбор на дупесе. Да живее тъпотота в България.
23
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
71ва детска градина и детския отбор към нея,посетиха мероприятието пред НС.Поради слаб интерес ,почти не бяха забелязани!
22
2
 
23
 
! Отговори
даниел преди 8 години
Тоя *** защо не каже с какви пари в момента подхуенци плащат техните задължения? #КОЙ ги дава и откъде са крадени??? ***.
21
2
 
6
 
! Отговори
Margina преди 8 години
Mnogo qsno 4e ne iska da gi oprosti,nali trqbva da si bribere tiq pari v djoba
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберския *** можеше да ги опрости още през май и сега ЦСКА щеше да се бори за 32 и 33 титла заедно с Левски и Лудогорец. Но целта беше да се затрие конкуренцията на ЦСКА и да могат Левски и Лудогорец да се класират служебно за ШЛ че Левски и изпаднаха миналата година. Сега отказва на ЦСКА, за да купи гласовете на говедата на изборите.
19
4
 
14
 
! Отговори
КОЙ ти е ортак, бе! преди 8 години
А, и Пъпкин, още нещо. Ти на гереня можеш да си ортак с Пеевски и с които мутри още си искаш, твой избор.Но затова, че крадеш от НАШИТЕ пари, НАШИТЕ данъци, за да си издържаш отборчето, за това ще ти бъде потърсена отговорност. Включително съдебна!И, последно...опитите ти да набуташ Божков обратно при нас, за да го играе троянски он, няма да минат.Гриша Ганчев може да е всякакъв но едно е ясно: ЦСКА-р е и ненавижда и теб и Дебелян Пеевски. Т.е. ТОВА Е правилният човек за ЦСКА!
18
4
 
26
 
! Отговори
цесекар преди 8 години
И аз съжалявам г-н Тиква , но повече глас за ГРОБ и Фандупкова -НЕ !
17
5
 
24
 
! Отговори
КОЙ ти е ортак? преди 8 години
Пъмпкин, никой не желае да ни плащаш задълженията. Желаем да си подадеш мирно и тихо оставката, защото зимата идва, и следващият път като излезем, ще бъдем много повече. Лавината тръгна.А желаем да се махнеш не защото не ни плащаш задълженията(кой си ти, че да ги плащаш бе), а защото закри 90% от спортните клубове на ЦСКА, останалите ги изгони, отне ДЮШ на футболният клуб, вкара разсипниците от титан с цел да фалират клуба.Вече си изобличен като изначалното зло на ЦСКА и България.ОСТАВКА!
16
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На болниците и софийска топлофикация всяка година им опрощава по 200-300 милиона лева дългове. НСО също на държавна хранилка. Америкаските ТЕЦ и ВЕИ също на хранилка. Частни училища и БДЖ също с държавни помощи. Костов приватизира ЦСКА и мутрите го източиха.
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мария Мургина га кради от НАП ни риваха,стотици милиони похарчиха покрай Бареков,К Т Б източиха,милиони проекти харизват на ДПС,от здравната каса милиарди крадат,пътищата 50процента по скъпи ни ги строят ама за ЦСКА не можее,еми да слагаме гел ,да взимаме амфети и тогава може и да ни се получи
14
5
 
17
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Плати ги, бе човек,ти пари имаш поне.
13
4
 
19
 
! Отговори
БОПА преди 8 години
Не може да ги опрости, но може да ги плати. ТРЕЙС Груп (познати и като "котараците") годишно му отчитат 8 пъти повече от целия дълг. Така че, да се взима в ръце плондера и да вади кинти
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ББПП ! Доказва, че е истински П ! Ентелекта му пръска !
11
8
 
22
 
! Отговори
янко преди 8 години
боко тиквуня познавате ли го,ако не го познавате запознайте се.