Азар изпадна в немилост пред Моуриньо

Голямата звезда на лондончани е на нож с мениджъра
20 окт 2015 10:25, Красимир Ангелов
1
Азар изпадна в немилост пред Моуриньо
Снимка: Reuters

Голямата звезда на "Челси" Еден Азар е на нож с мениджъра Жозе Моуриньо, стана ясно след победата с 2:0 над "Астън Вила" в събота.

Белгиецът, който миналия сезон бе избран за №1 във ВЛ и от играчите, и от журналистите, бе закован на пейката за двубоя с "Вила". Той бе пуснат в игра едва в 83-ата мин, с което Моуриньо искаше да му натрие носа заради слабите игри напоследък.

След мача Специалния потвърди, че е взел Азар на мушката. И се зарече да го остави на пейката дотогава, докато белгиецът не започне да се поти повече и в отбрана.

Междувременно "Сън" съобщи, че Моуриньо иска да засили яловата си атака с покупката на испанския нападател на "Валенсия" Пако Алкасер още през януари.

Клаузата за разтрогването на договора му с "прилепите" е €78 млн., но може да бъде свалена до €70 млн., тъй като агентът на Моу - Жорже Мендеш, има силно влияние във "Валенсия".

Съгледвачи на "Челси" са наблюдавали изявите на 22-годишния Франсиско "Пако" Алкасер и при победата с 3:0 над "Малага" в събота вечерта. Той не се разписа (има 1 гол в Ла Лига този сезон), но игра цял мач.

Още футболни новини от света четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мърмориньо е време да се върне на предишната си професия и отново да стане преводач.