Пак пипнаха Бензема без книжка

Французинът с поредно провинение по пътищата в Испания
30 окт 2015 15:16, Красимир Ангелов
4
Пак пипнаха Бензема без книжка
Снимка: Reuters

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема отново има проблеми с испанските власти, съобщава "Кадена СЕР".

Според медията футболистът е бил спрян за проверка от патрул на пътна полиция и се оказало, че кара без книжка.

Бензема опитал да се измъкне, като показал документ, който му дава право да шофира, докато му бъде издадено нова книжка във Франция, но полицаите не се впечатлили особено и наложили предвиденото от закона наказание, като спрели колата от движение.

Играчът не е бил арестуван, но сега ще бъде обвинен в шофиране без книжка, при това не за първи път. През март той бе глобен с 18 000 евро и загуби право да управлява автомобил за 8 месеца заради шофиране с превишена скорост. През 2013-а пък направи подобно нарушение, като бе спипан да се движи с 216 км/час.

Бензема пропусна последните няколко срещи на Реал поради контузия, но вече е близо до завръщане, като има вариант да попадне в групата още за мача с Лас Палмас в събота. Ако това не стане, вероятно ще бъде на разположение на Рафа Бенитес за сблъсъка с Пари Сен Жермен в средата на следващата седмица.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
За последен път ви го пиша. Статии от рода на "Пак пипнаха Бензема без книжка" нямат място в спортната ви рубрика. Пишейки точно 3 реда със нещо свързано със спорт и това, че главният ви герой в статията ви е спортист не означава, че мястото на статията ви е в този раздел.
1
1
 
1
 
! Отговори
daa преди 8 години
policaite sa ot barcelona 100%

Спонсорирани публикации