Фюри в атака: В щаба на Кличко са мошеници!

Боксьорът дори вода не пиел, да не го натопят с допинг
30 ное 2015 21:07, Александър Попов
36
Фюри в атака: В щаба на Кличко са мошеници!
Снимка: Reuters

Тайсън Фюри наречи "мошеници" хората от щаба на Владимир Кличко. Британецът детронира световния шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко в събота и сложи край на победната серия на украинеца.

На пресконференцията след триумфа си Фюри разкри, че не приел да пие дори вода от страх да не му сложат забранени субстанции и да му отнемат победата.

Още по темата

"Имах достоверна информация от сигурни източници, които ме предупредиха да не пипам нищо в съблекалните, защото може да опитат да ме натопят за допинг", каза Фюри след завръщането си във Великобритания.

"Прибрах се у дома дехидратиран, защото не пих дори вода. Бях толкова притеснен да не се проваля на допинг контрола", добави Фюри.

Британецът добави, че от лагера на Кличко са опитали всякакви трикове, за да го разконцентрират преди мача. Първо му объркали теглото на кантара, като го записали 113 кг вместо 116, а след това го принудили да се боксира с ръкавици, които не му пасвали.

"Те са мошеници, много са добри в измамите. Имаше от всички онезе малки трикове, с които опитаха да ме извадят от релси, както се случваше и с други съперници на Кличко в миналото. Но не успяха", каза още Фюри.

В договора за мача има клауза за реванш между двамата и Кличко, който допусна първа загуба от близо 10 години, смята да се възползва от нея.

"Не мисля, че Кличко може да се справи по-добре. Той ще анализира загубата, защото е умно момче. Но ако иска втори шанс - да го направим. Рунд втори", коментира Фюри на пресконференция в Болтън.

Чичото и личен треньор на Тайсън Фюри - Питър, разкри пред АП, че е възможен реванш, който да се състои на стадион "Уембли" през май догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
бай Х преди 8 години
а бе квото и да пишеме - станалото, станало и добре, че станадано профи бокса се пооправи и да стане по атрактивен, че вече заприлича на класическа борба
19
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 31:Прав си, но не напълно.Кличко наближава 40 години, които са пределни за този тежък спорт. Освен това има и бебенце.До година-две трябва да се откаже от бокса.Какво по-добро от това да направи малко пари преди пенсия като пусне гювеч на това дебело кюфте, да направи пари от залозите и след това на реванша (както е по договор) да направи едно леко повторение както с Опуления и да напусне бокса като шампоин (нещо като Роки - 3).
18
1
 
12
 
! Отговори
az преди 8 години
4E SA MOSHENNICI.. VQRNO E. I KOBRATA GO KAZA. NO NASHIQ NEMOJA DA SE MERI S KLI4KO. PO SLAB BESHE OT NEGO. NO NAI NAKRAQ SI NAMERI MAISTORA. BRAVO NA TAISAN..
17
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
27 godi6en a izglejda po vazrasten ot Kli4ko
16
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен Кличко падна нарочно. Заложил е с/у себе си на супер високите коефициенти. Сега на реванша ще се завърне и уж са го победили случайно.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много интересно,в България освен от футбол и политика,много започнаха да разбират и от бокс!? Айде лека,аз отивам да си изрежя ноктите на краката,че вече два месеца не съм го правил и като ходя,направо тракам с тях по испанската теракота!Не чи ми пречи,ама комшиите от долу ревът,пък и си късам чорапите от преде!
14
0
 
12
 
! Отговори
Питомен глиган преди 8 години
Щях да се радвам на този резултат, ако вярвах, че се прави честна игра, но това не е така. Срещу Кличко от години се подготвят "опитомени глигани", както беше мача с предишните съперници. "Теорията на конспирацията" в момента ме кара да мисля, че това е просто следващата фаза на "опитомения глиган" - получил временна победа, за да бъде размазан в следващия мач (щото иначе приходите много намаляха). Ще черпя, ако греша. :)
13
8
 
16
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
това не беше бокс, това беше летс днес парти. Кличко го беше страх да си протегне дясната ръка случайно да не го удари и да вземе да го нокаутира
12
0
 
19
 
! Отговори
qweqwerwe преди 8 години
Ленъкс Люис е пример за истинският професионален бокс, вижте мачовете му ) тия двамата тука на снимката играят някаква непозната форма на балет )), просто лапачи чакащи да удари последния гонг и да си приберат премииите.
11
3
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
нищо ново не е казал всички нормално мислещи това го знаеха и срешу кобрата имаше мошенничества за за да победи кличко.
10
2
 
20
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
От щаба на Кличко съобщиха, че той се чувства на дъното, не може да преживее катастрофалната загуба и се отказва от бокса.
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kobrata e kriminalen razboink--brodiaga ot ulizata.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
na Fiur4o treba da mu izdadat partiina 4lenska knijka #1 na partia GERB i pri vra4vaneto ii, da go pusnat da udari dva giubeka s Budkata, Cuckata i Cucur4o, razbira se finalnia giubek ste go igrae s onia deto pee kogato kara skiot sa vidim Cac Ca4avata kak im prise sokovete na tia kompiri
7
10
 
1
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
хахаа изгърбили го горкия , чак когато спечел мача разбрал , че чичо му е заложил 7-те милиона (дето му ги дават за участието) за победа на Кличко , долни измамници
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво като Кличко е предлагал пари само и само за да остане шампион!!!те са си виновни, че са приели като наш пуля!
5
0
 
38
 
! Отговори
бай х преди 8 години
МОШЕНИЦИ ама фюри зад гърба си има екип от професионалисти - смениха даже настилката на рингаа нашия ....много слаб щаб имаше и като кажеше нещо все излизаше като мрънкане
4
1
 
10
 
! Отговори
Хазарконтрол преди 8 години
Кво да ги прайш, хазаряги!
3
12
 
12
 
! Отговори
Водния МС преди 8 години
не ми говорете за Смока ! България има един боксьор и това е Серафим Тодоров.... браво на Тайсън големите са големи !
2
0
 
33
 
! Отговори
1 преди 8 години
Истината излезе на яве. Който зло мисли - зло постига.
1
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено че са мошенници. И Кобрата го каза, ама ние (понеже сме си подлизурковци и се радваме на грешките на съотечествениците си, абе българска работа) предпочетохме да го оплюем. А в света има само още едни такива гаднярски хорица освен краварите, това са укропите!