Лудогорец иска 200 000 евро за национал

Вече има няколко запитвания за Мишо Александров
1
Лудогорец иска 200 000 евро за национал
Снимка: Булфото

Шампионът Лудогорец ще иска между 150 000 и 200 000 евро за българския национал Михаил Александров, ако някой клуб иска да го привлече през зимния трансферен прозорец, твърди "7 дни спорт".

На този етап обаче няма индикации, че тимът от Разград ще се раздели с халфа, който тотално изпадна от сметките в последните 6 месеца и има само 3 мача от началото на сезона. Засега футболистът ще започне подготовка с тима.

Разградчани се събраха снощи в столицата, а Александров е един от футболистите, които се явиха за сбора. До последно се смяташе, че той ще бъде освободен и ще напусне отбора без трансферна сума, след като не попада в плановете на треньорския щаб. Досега обаче няма новини около Александров и развитие за негов трансфер зад граница.

В последните дни преди Нова година се появиха информации за тим от САЩ, който се интересува от национала и иска да го привлече в редиците си. Иначе за Мишо Александров има няколко запитвания от тимове от чужбина, главно на Балканския полуостров и Централна Европа.

Договорът на полузащитника изтича в края на сезона и засега Александров не е получавал предложение за неговото удължаване.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що бе? Не искат ли пак 5 милиона евро примерно? Хахахаахаха

Спонсорирани публикации