Зидан: Ще дам всичко, за да може Реал да вземе трофей

"Сега съм по-развълнуван отколкото когато дойдох тук като играч"
Обновена: 5 яну 2016 09:47 | 5 яну 2016 09:44, Красимир Ангелов
13
Зидан: Ще дам всичко, за да може Реал да вземе трофей
Снимка: БТА

Зинедин Зидан обеща да положи сериозни усилия, за да може да донесе радост на феновете на Реал Мадрид.

Легендарният французинът бе представен официално като треньор на Кралския клуб, като бе придружен от синовете си, а в речта си не спомена и дума за Рафа Бенитес.

"Ще дам цялата си сърце и душа и ще направя всичко по силите си, за да може отборът да спечели трофей в края на сезона. Бих искал да благодаря за възможността да ръководя най-големия клуб в света, който е с най-добрите фенове", заяви Зидан.

"Трябва заедно да положим усилия, за да завършим кампанията успешно и вярвам, че това ще бъде така. Най-важно е да започнем работа още утре. За мен това е важен ден и мога да кажа, че сега съм развълнуван повече, отколкото когато дойдох тук като играч", добави 43-годишният специалист.

Във вторник той ще проведе първата си тренировка начело на белите, която при това ще бъде открита за феновете и очакванията са няколко хиляди привърженици на отбора да присъстват на заниманието.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До муспиОт всичко разбираш. Спорта, културните нрави, политиката, къде ли те няма? Защо броиш стотинки тогава?Кога ще върнете името, а? Какво става в махалата?
10
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Този арапин разбира от футбол колкото всеки бежанец от милиона залял за една година Европа. Дано Реал повтори случая Челси. Що се отнася до удара с глава в противника, то беше защита на семитската чест. След като се боричкаха почти в рамките на правилника, италианеца казал нещо по адрес на сестра му. Зидан мигновено го трясва с глава и сваля в нокаут. Ако е имал под ръка нож щял да му отреже главата както е положено в исляма. Устояването на честа краси бедуина.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам да чуя мнението на Марко Матераци по случая.
8
3
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
След като младия Луис Енрике се справи в Барселона защо и Зидан да не се справи в Реал Мадрид.Реал имат нужда от промяна!
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И който не слуша на тренировка, ще му ударят едно чело за наказание, нали :D
6
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде, загубиха ме Реал като техен фен. Тоя плешивия алжиро-французин не мога да го понасям.
5
12
 
7
 
! Отговори
Мда преди 8 години
Поредният комерсиален ход на отбора допринасящ най-много за убиването на футбола като игра. И така няма да им се получи, но пари ще натрупат, все пак там това се гледа. Барса шампион!
4
16
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Как ще е по-добре? Те са футболисти и работата им е на терена да се държат като футболисти, а не като каратисти. Извън терена въобще не ми дреме какви са, ако ще и серийни убийци да са. Зидан беше едно лай.но на терена без никакво уважение към противника.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До без майтаптой си е Зидан а ти къв си?????
2
24
 
10
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Зидан не беше ли този, който удряше с глава футболистите от противниковия отбор? И затова го гонеха от терена и наказваха?
1
6
 
12
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
С големи очаквания съм

Спонсорирани публикации