Легенда на Бока идва за юбилея на Стоичков

Хуан Роман Рикелме е поредният феномен, който ще участва в шоуто
11 яну 2016 11:44, Красимир Ангелов
2
Легенда на Бока идва за юбилея на Стоичков
Снимка: PR

Футболист №1 на Южна Америка за 2001 година Хуан Роман Рикелме е поредният изключителен футболист, който ще участва в шоуто за 50-годишнината на Христо Стоичков.

Легендарният №10 на гранда от Буенос Айрес е потвърдил присъствието си в историческата среща "50 години номер 8", която ще се проведе на 20 май на стадион "Васил Левски".

Запазената марка на футболния магьосник Рикелме са впечатляващите му изпълнения от пряк свободен удар. Знаменитият футболист се слави и като забележителен стратег. Успява да създаде нов стил на игра и променя начина, по който феновете възприемат футбола.

Миналата година Рикелме обяви края на кариерата си, но звездата оставя огромна следа в историята на футбола. В кариерата си Рикелме е играл за грандовете Барселона, Виляреал и разбира се, за Бока Хуниорс. Той е печелил три пъти "Копа Либертадорес" с Бока Хуниорс, а на национално ниво е бил световен шампион за младежи и олимпийски първенец. Мачовете му с екипа на "небесносините" са 51.

Събитието "50 години номер 8" е на 20 май 2016 г. на Национален стадион "Васил Левски" от  20:00 часа. Билети за мача може да намерите в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 18,88 лв. до 88,88 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Спомням си го... наистина голям футболист, стратег!