Манчестър Сити победи, гледа към 1/4-финалите в ШЛ

"Гражданите" победиха Динамо с 3:1 в Киев
25 фев 2016 09:41, Красимир Ангелов
0
Манчестър Сити победи, гледа към 1/4-финалите в ШЛ
Снимка: БТА

Манчестър Сити победи Динамо Киев с 3:1 като гост в първа осминафинална среща от Шампионската лига. Головете за "гражданите" отбелязаха Серхио Агуеро и Давид Силва през първите 45-минути и Яя Туре в последната минута на срещата, а голът за домакините бе дело на Буялски, който се разписа в 59-тата минута.

Първото полувреме мина изцяло под диктовката на Сити и първият гол не закъсня. Още в 15-тата минута след изпълнение на корнер Серхио Агуеро щеше да скъса мрежата с бомбен шут с десния крак, а пет минути преди края на първата част Давид Силва удвои преднината на своите.

През втората част домакините върнаха едно попадение чрез Буялски, който в 59-тата минута с хубав шут отдалеч мушна топката в мрежата на "гражданите", а шутът му стана неспасяем, след като имаше рикошет в защитник на гостите. В самия край на двубоя Яя Туре се разписа с хубав шут отдалеч и окончателно сложи точка на спора

Така Манчестър Сити постигна ценна победа като гост и ще очаква по-спокойно реванша, който ще се състои на 15 март на стадион "Етихад".

Подробности за снощните мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари