Венци нападна Петев: Хвърля прах в очите на хората!

"Уж щеше да има подмладяване, а то пак викнаха старите муцуни"
10
Венци нападна Петев: Хвърля прах в очите на хората!
Венци Стефанов. Снимка: Булфото

Босът на Славия Венци Стефанов обяви пред Gol.bg, че ако не се започне тотално подмладяване на националния отбор, нещата няма да се получат.

Той сподели, че според него младите таланти от състава на "белите" като Семерджиев, Йомов, Карабельов, Велков, както и други момчета, трябва да са ако не в мъжкия национален отбор, то поне в младежкия.

Според него националният селекционер Ивайло Петев не прави никакво подмладяване, а "хвърля прах в очите" на хората, като е викнал две млади момчета за предстоящите контроли срещу Македония и Португалия.

Сред изненадите бяха именно Янис Карабельов от състава на "белите", както и талантливия Тони Тасев от Пирин.

"Това не е никакво подмладяване. Просто се хвърля прах в очите на хората, за да ги заблудят, че се прави нещо. Ще ви кажа аз едно нещо. Имаме много талантливи юноши в първия отбор. В това число слагам Семерджиев, Велков, Карабельов, това момче Йомов, както и други млади футболисти. Според мен те трябва да са или в мъжкия или в младежкия национален отбор. Просто трябва да се вземат марки и да се даде шанс на младите в националния тим, защото иначе ще продължаваме да дълбаем на едно място", обяви той.

"Говореше се за подмладяване, но нищо не се прави. Ето, викнаха пак старите муцуни Бодуров, Модуров.... Просто нищо не правим така. Не се ли направи нещо да подмладим този национален отбор, футболът ни отива към гибел. Какви млади играчи е викнал сега? Повика Янис и това другото момче от Пирин. Аз дори се съмнявам, че ще им бъде даден шанс да играят в тези мачове или ако им бъде даден за по няколко минути.

"Колкото до Славия, играем за победа във всеки един мач. Това ни е целта. Разчитам много на треньора Александър Тарханов, който е доказан авторитет като специалист и според мен повече такива имена трябва да идват да работят у нас. Момчетата играят добре, ще видим в крайна сметка какво ще стане", каза още той.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ВИС преди 8 години
Бензенджията пак ръси акъл
6
2
 
3
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Бодуров -автоголаджия номер1
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Националния отбор може да се обновява , но не и да се подмладява!А Венци Стефанов иска футболистите му да играят в нац.отбор, за да може по-скъпо да ги продаде! В момента лае и плюе от комерсиални цели, а не че мисли за нац.отбор.В националния отбор трябва да играят най-добрите!Нац. отбор не е училище !
4
0
 
7
 
! Отговори
петимата преди 8 години
В.Стефанов, Гр. Ганчев К. Домовчиев върнете крадените пари от българския народ и с тях да се построят на всеки клуб по 5 модерни игрища за трениране на поне 5 000 млади футболисти от които да се направи избор. С петимата модуровци на Стефанов никакъв резултат.
3
4
 
4
 
! Отговори
ники преди 8 години
*** е, ама е прав.Доказано е, че тия, дето са играли в националния отбор до сега не стават за нищо.Пуснете целия младежки национален отбор да играе срещу мъжете, тогава ще ви повярвам, че искате да направите нещо с футбола в България....
2
4
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Няма стари, няма млади, другарю всезнайко Стефанов, в националния отбор трябва да бъдат викани най-добрите към настоящия момент, независимо от клубната им принадлежност.В момента не разполагаме с кой знае какъв избор от футболисти и общо взето това е оптималния състав.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е Венци, не може да говори за подмладяване и да викаш. Рангелов на 33г!