Красимира и Катя спасили от кошмара Кишишев

Новата любов ми донесе нова надежда, сподели футболната легенда
21 мар 2016 07:37,
6
Красимира и Катя спасили от кошмара Кишишев
Снимка: Reuters

Добро момче е думата, която най-добре ме описва – понякога съм много добър и давам всичко от себе си, но хората често се възползват от мен. Добрите момчета чество страдат, но е добре да не го показват. Това заяви пред Нова тв футболистът от златното поколение на България, чиято звезда изгря в края на 90-те, Радостин Кишишев.

Той остана вдовец, след като на 19 октомври 2012 г. почина съпругата му Красимира. Има двама синове. Преди месец футболистът стана баща на момиченце – Екатерина.

Още по темата

"Тя не е плод на някаква уникална любов, а на любовта между две сродни души, които се събират в момент, в който е най-трудно в живота им", разказа Кишишев.

"Новата любов ми донесе нова надежда. Спокойствие не точно, защото се обвързахме с много бизнес. Тя е по-твърд характер и изключително много се допълваме. След този момент, в който животът ме поряза доста серизоно можех да имам какво ли не. Но предпочетох да имам до себе си жена, която знае какво иска и с която спокойно да изживея старините си, защото сам човек е за никъде", призна Кишишев.

"Съпругът й беше починал преди 18 месеца и тя беше извървяла път, който на мен ми предстоеше. Доста хора коментираха – как може не е ли много рано, какво е трябвало да направя", разказа още футболната звезда.

"Това беше най-трудният момент в живота ми – когато изведнъж се оказа, че ще остана сам. Тежко е, защото Красимира, с която извървях 20 години от живота си, ми беше първата любов и единствената. Красимира извървя пътя си. Създаде едно страхотно семейство. Добродетелите й бяха много, тя си заслужи живота. Съжалявам, че й даде само 38 години", сподели Кишишев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Радостин Кишишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
32
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Гледах интервюто и останах с впечатление , че е силен човек . Да продължиш напред без любим човек е ужасно ... Хубаво че е намерил упора .
3
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах му интервюто и някак си ми стана болно, така говореше, сякаи все едно е трябвало жена му да почине, за да срещне новата си.
2
8
 
65
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Страхотен и сърцат футболист беше Тинката Кишишев. Мачкаше яко в Нафтата с Митрев и компания под ръководството на Херо. После мачкаше и в чужбина, а и в национала се доказваше.Успех в живота Тинка и късмет!
1
8
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро момче. Нека Бог му даде здраве, щастие и дълъг живот да се радва на семейството си!