Без вина – виновна! Казусът с Габи Петрова специфичен

Нямаме грам вина, обясни треньорът й Атанас Атанасов
28 мар 2016 08:38,
11
Без вина – виновна! Казусът с Габи Петрова специфичен
Снимка: архив, Bulphoto

"Нямаме грам вина". Това бяха първите думи на треньора на Габриела Петрова – Атанас Атанасов, след гръмналата новина, че Атлет №1 и Спортист №1 на България е дала положителна проба за мелдоний.

Още по темата

Атанасов каза, че името на атлетката е замесен в такъв проблем, но по всичко личи, че името на Петрова ще бъде изчистено заради спецификата на случая.

"Нямаме грам вина. Изчкавахме, защото най-вероятно няма да има изобщо положителна проба. Ще излезем с Габи и ще дадем публично нашето обяснение на случая. В най-скоро време ще свикаме пресконференция и ще дадем разяснение", заяви пред BGathletic.com Атанасов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТИГА С ТОЗ МЕЛДОНИЙ...МАЙ ИСКАТ ЩАТИТЕ ДА СА ЕДИНСТВЕНИЯ УЧАСТНИК В ОЛИМП. ИГРИ..
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не съм чул досега да хванат някой и да признае, че има винаТо и в затвора ако ги питаш, няма никой виновен
7
3
 
8
 
! Отговори
Живко Марков.Лил.Фр. преди 8 години
Само който се е занимавал активно професионално със спорт само той може да ги разбира тези проблеми.Спортистът си има план задачи цели ако не ги гони и постига аут да влиза следващия.Не се ли стимулира възстановяването той е гроги на следващия ден.Системата е ТАКАВА.
6
2
 
3
 
! Отговори
бг преди 8 години
Зарежи тъпия спор ами се пусни в киното.Имаш потенциал и визия ,а ще работиш под прикритие
5
9
 
25
 
! Отговори
стефка костадинова преди 8 години
абе има ли изобщо истински спортисти вече или всички основно се зобат?
4
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айдее и тая излиза с номера кой ми с-а в гащите...По-честно е да постъпи както направи Шарапова, но къде ти толкова акъл в нашенски спортист. Досега не съм чул такъв случай. Ще се прави до последно на дръж ми шапката
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз имам въпрос? на каква дрога е Винъс Уилямс която може да набие мъже а апаратите не я ловят? на каква дрога е Джокович, който дори не се поти?Не е ли безмислено вече да се опитваме да търсим под вола теле - в Тениса, леката атлетика, плуването, Колоезденето, НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ БЕЗ ДРОГА. Ако някой ми каже че не взима дрога директно ми бия два шамара.затова нека направо я разрешат легално.
2
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do К'ва дрога е мелдоният бе? Това е лекарство което забавя пулса след упорита тренировка и след състезание. Как така до преди 3 месеца е бил разрешен, а сега вече е допинг? Така им отърва щото на ония копе.лета зад океана. Да ти кажа, че това лекарство е създадено преди повече от 30 години.
1
44
 
10
 
! Отговори
СССРейчо преди 8 години
Гълтала хапчета години наред и все без ВИНА !!! Цялото й тяло е било пълно с този стимулант и със сигурност не е прекратила вземането през Октомври 2015, а доста по-късно. Дрогата увлича. НЕвиннните ги наказват......????? Да, ама не е така !!!! Мафиотска държава сме, а групировката ГЕРБ е на власт.....