Петев пълни националния с бразилци от Лудогорец

Селекционерът си харесал Кишада и Пимиента
30 мар 2016 10:22,
11
Петев пълни националния с бразилци от Лудогорец
Снимка: БТА

Нови двама футболисти на Лудогорец могат да получат българско гражданство, а съответно и място в националния отбор на страната ни. Става дума за Жуниор Кишада и Натанаел Пимиента.

Според "Тема Спорт", ръководството на "орлите" вече е започнало да подготвя необходимите документи, за да може скоро да бъде даден ход на процедурата за "уреждането" на левия бек в представителния ни състав.

Със сигурност обаче тя няма да завърши преди края на годината. Идеята на разградчани е Натанаел да се сдобие с български паспорт по същата схема, както и Вандерсон.

Последният получи официален документ от страната ни само година и половина, след като подписа с клуба. Сънародниците им Марселиньо, Кишада, напусналият Шоко, както и продаденият в Шалке 04 Жуниор Кайсара трябваше да чакат по над 2 години, за да станат "българи".

В края на 2016-а Натанаел ще направи точно година и половина в Разград. Намеренията на ръководството показват, че поне за момента не смятат да го продават. Както е известно, към левия краен защитник има сериозен интерес от португалския гранд Спортинг.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да викне Кайсара в отбора!
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А българите от Молдова и Украйна чакат с години за паспорти. Е.ал съм ти държавата
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново,те преди време бяха напълнили националния със сърби-Загорчич,Симонович,Пажин и всякви там натурализирани,сега пък бразилци....
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
- Защо играчите на Лудогорец стигнаха толкова напред?- Защото в Разград няма дискотеки.
3
6
 
11
 
! Отговори
Моето мнение преди 8 години
Ако говорят български, на ниво да дават интервюта и общуват свободно с играчите и треньора - Да.Ако ще им трябва преводач - Не.
2
1
 
24
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Аз предлагам да пратим скаути из света за да следят футболисти за националния ни отбор. Все ще намерят 11 броя. Даже отбора няма да се казва България, а Интернационал.
1
2
 
30
 
! Отговори
Така ще е преди 8 години
Нормално. След започването на вековния ни преход детските футболни школи почти изчезнаха.Ако не сте забелязали вчера младежкият ни национален отбор до 21г. направи 0:0 с Люксембург, а още по-малките до 19 загубиха от Словакия с 3:0.Поколението спортисти на прехода започва да се показва

Спонсорирани публикации