Лудогорец позлатява Владо Стоянов

Разградчани предлагат нов договор на стража
14 апр 2016 10:05,
12
Лудогорец позлатява Владо Стоянов
Снимка: архив, Bulphoto

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов може да стане най-добре платеният български футболист в "А" група, пише "7 дни спорт".

Стражът стана световна знаменитост, след като хвана втора поредна дузпа на Кристиано Роналдо в контролата с Португалия в Лейрия. Преди това играчът с №1 в Лудогорец беше спирал удар от бялата точка на Роналдо в двубой от Шампионската лига.

Ръководството на Лудогорец смята да му предложи нов договор и заплата, която ще бъде изравнена с тази на чужденците. Някои от тях, които са неизменни титуляри, се разписват за по 350 000 евро годишно.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Гледах го на живо преди няколко месеца, когато Черно Море посрещна Лудогорец в мач от кръга на първенството. Лудогорец ни тресна с два гола, а тоя Владо какви удари на моряците спаси не е истина! Зловещ *** син!Заслужава да отиде в някой голям европейски клуб!Просто го заслужава!
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1 Според мен Владо не заслужава смешните 350 000 евро на Домуса, а заслужава да играе както е сега в разцвета на силите си в някой голям европейски клуб, където ще го позлатят и ще получава не 350 000 евро на сезон, а 3 500 000 евро- пари които получават добрите вратари в голям клуб в Европа.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой има, да плаща.
2
1
 
20
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Владо Спайдърмена е вратар от световна класа и може да играе в един от топ отборите в Европа. Но ако остане в Лудогорец ще е добре.
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен момчето си ги заслужава.