Дерек Чисора: Пулев не може да се бие!

Ще го нокаутирам, закани се британският боксьор
23 апр 2016 10:38, Анисия Иванова
55
Дерек Чисора: Пулев не може да се бие!
Снимка: Булфото, архив

Дерек Чисора засипа с обиди най-добрия български боксьор Кубрат Пулев, с когото ще се бие на 7 май. Скандално известният британец обяви, че българинът не струва нищо и че със сигурност ще го нокаутира в Хамбург.

32-годишният Чисора демонстрира, че няма нито уважение, нито страх от съперника, с когото всъщност са съотборници в “Зауерланд”.

“Пулев има победи срещу боксьори, които не стават и за скрап. Владимир Кличко пък го преби просто защото не знае как да се бие”, изцепи се британецът, цитиран от вестник "24 часа". Той е убеден, че единствено Тони Томпсън е бил на някакво ниво от съперниците му, срещу които записа 22 победи.

“Аз имам мачове с Тайсън Фюри, Дейвид Хей, Виталий Кличко. За какво говорим изобщо? На 7 май Пулев ще научи реалността, а тя е, че не го очаква нищо друго освен нокаут”, категоричен бе Чисора пред британските медии.

Скандалджията даде интервю след завръщането си от Калифорния, където е бил на подготвителен лагер. Той отново подчерта, че се намира в страхотна форма и че очаква мача с нетърпение.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отиваш в Германия и казваш на ония балами там че си българин а ти си ром и така започват да ти вярват
12
1
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Интересен ще е мача между тези селяни, но по-голямата тръпка ще е на 21 -ви май, където световният шампион във версия WBC Дионтей Уайлдър се изправя срещу Александър Поветкин! Само да допълня, че Дионтей няма загуба от 36 мача- 0 загуби 35 победи с нокаут. Поветкин има една единствена загуба от 30 мача ... от Владимир Кличко по точки
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересен ще е мача между тези селяни, но по-голямата тръпка ще е на 21 -ви май, където световният шампион във версия WBC Дионтей Уайлдър се изправя срещу Александър Поветкин! Само да допълня, че Дионтей няма загуба от 36 мача- 0 загуби 35 победи с нокаут. Поветкин има една единствена загуба от 30 мача ... от Владимир Кличко по точки.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 100-ци години Роми се се правят на българи или на турци не само в България но и от скоро в Чужбина
9
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 15Само кажи с какво ще си облечена, че да знам коя да ухажвам.
8
1
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Интересно ще е ако Чисора пак си напълни устата с вода на ринга преди боя.Как ли ще реагира наш Пульо?Владимир знаем как- без никаква реакция. Беше подготвен. Нашия се съмнявам да устиска самоконтрола.
7
7
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 12 Ако искаш може да ми се обясниш на 4 очи....последствията за теб ще са безплатни.Идваш ли? Утре пред ФК Варна в 12 на обяд. Ще съм със син анурак и черни дънки.Искам те там, бейби!
6
2
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 2Явно не си гледал изпълненията на тоя *** Чисора срещу Владимир Кличко където си напълни устата с вода и му я изплю в лицето на ринга в мача между брат му Виталий и тоя.Явно не си гледал как налетя на пресконференцията тоя май.муняк след мача му с Виталий срещу Дейвид Хей. Само че Дейвид Хей беше подготвен и такъв му отпра, че тоя не знаеше къде се намира.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пулев си е *** от класа, но тази печка е 3 пъти по-голям *** от него като поведение. Както се казва наш Пульо случи на майстор!А това кой ще бие ...не знам наистина. Печката е яко издръжливо добиче. Гледах му преди години мачовете с Дейвид Хей и Виталий Кличко. Великият Виталий едвам го би по точки след 12 рунда, вярно беше в края на кариерата си, а Дейвид Хей- един от най-бързите боксьори в историята на бокса го приспа това *** с нокаут . Но говорим за Кличко и Хей, не за наш Пулев.
4
3
 
10
 
! Отговори
Тихомир томов преди 8 години
Големия Кенийски мамун отиде в Германия и родствениците му живеещи в цивилизования Свят позабравиха от къде са слезли !
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
iska da go uplashi nasheto momche...luv plashi li se ot maimun
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, боксьор, който лае по противника преди мача, не заслужава уважение. Ами само яко тупаник и нок аутове още във втория рунд! Така направи и Пулев и го видяхме. Но в случая ми се иска Пулев да му размаже физиономията на този поради репликата му, че няма никакво уважение към противника.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ще стане.