Барселона се върна на върха, вкара 6 на Хихон

Суарес с 4 гола за успеха с 6:0 на стадион "Ноу Кам"
24 апр 2016 08:05, Красимир Ангелов
10
Барселона се върна на върха, вкара 6 на Хихон
Снимка: БТА

Барселона се върна на върха в таблицата, след победа с 6:0 над Спортинг Хихон в мач от 35-ия кръг на испанската Ла Лига, игран на стадион "Ноу Камп".

Момчетата на Луис Енрике се оттеглиха с гол аванс на почивка, благодарение на Лионел Меси, но изиграха много противоречиво първо полувреме, в което на два пъти се спасиха от сериозни неприятности.

"Блаугранас" заиграха по-напористо след почивката и Луис Суарес отново се превърна в герой, вкарвайки нови четири гола, на два пъти от дузпа. Така той наниза невероятните 8 гола през седмицата и заслужено се изстреля на върха в листата на реализаторите в първенството.

Шампионите получиха и трета дузпа, вкарана този път от Неймар, а гостите завършиха мача с 10 души, защото Вранеш беше изгонен. Барселона събра 82 точки и отново е лидер в класирането, докато Спортинг Хихон остава в зоната на изпадащите с 32 точки.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
6:0 не отразява събитията на терена. До 70-тата минута отборите бяха напълно равностойни въпреки двата спорни гола за Барселона. След това обаче последваха три измислени дузпи и това доуби мача. Предричам, че до края на сезона ще има поне още 10 дузпи за Барселона.
7
0
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
съдиите им лепват някое петно с подобно отсъждане.Дори каталунският народ да го иска, не трябваше да говорят за независимост на Каталуния, всичко тръгна от там.
6
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Когато Барселона мачка и гази, съдиите продължават абсолютно ненужно да взимат неадекватни решения, някой би казал в полза на Барселона, а аз казвам в техен ущърб, защото това е целенасочено, с цел да сриват имиджа им.Не може при 4:0 съдията да дава такъв червен картон, и това се случва вече постоянно.Сякаш искат да се говори не за добрата победа, а за "съдийска подкрепа".Не знам за вас, но лично моето мнение е, че na съдиите се дават инструкции да очернят Барселона в мачове, в които е ясно, че каталунците ще победят и без съдиите, особено ако поведат с 3,4 гола, задължително съдиите им лепв
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BarniЗащитника на Барса беше за директен червен картон, защото с ръка спира влизаща топка във вратата като последен човек....Дали щеше да е 6:0 тогава резултата?..
4
0
 
3
 
! Отговори
Цирк преди 8 години
Пълен цирк е съдийството на този мач!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждате ли как свободната медия ДНЕС.БГ не смее да пусне статия за фк Леевски -Лудогорец ,за да не им се смеем на пълната трибуна
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко извън темата, ама наш Пульо си остава тъ.панар отвсякъде...падна на нивото на тоя.."Той казва, че до сега съм се изправял само срещу неудачници на ринга. Това е неговото мнение - аз казвам: Чисора е следващото шише, което ще изпразня"."Срещу Кличко беше лошо постижение, от което си взех поука. Дерек, ти се изправи срещу Дейвид Хей, Тайсън Фюри и Виталий Кличко и загуби грандиозно. Когато живееш в стъклена къща, не трябва да предизвикваш някой да хвърля камъни по нея", отсече Кобрата.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белите си повярваха нещо след моментния спад на Барса. Ахахаахах.....пак с калъфките ще си останат, а Байерн като им до сливиците на финала в ШЛ, ще е пълен кеф!