Висшата лига с нов тв дом от лятото

"Мтел" и "Близу" спечелиха битката за излъчване на първенството
25 апр 2016 16:55, Красимир Ангелов
9
Висшата лига с нов тв дом от лятото
Снимка: БТА

От новия сезон едно от най-атрактивните първенства на планетата – английската Висша лига, ще се предава от "Мтел" и "Близу", информира Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори.

Те са спечелили битката с Нова Броудкастинг груп за правата на първенството, като се предполага, че "Мтел" е платил колосална сума, за да се сдобие с Премиър лийг.

Очаква се целият екип, който в момента подготвя и коментира мачовете, да се премести в новия специализиран канал, като все още не се знае дали той ще бъде платен. Единственото сигурно е, че Висшата лига ще върви в ефира на "Мтел" до 2019 г.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Мтелвисша лига
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста примитивно разсъждавате, колеги. Просто сега Мтел ще предоставя своя канал на другите оператори срещу заплащане, както досега правиха от Нова Броудкастинг груп. Виваком и Булсатком и преди нямаха права върху Висшата лига, а си плащаха. А как ще сринат Булсатком, които имат 75% от пазара, това искам да го видя.
7
0
 
5
 
! Отговори
All IN преди 7 години
Като не ходят хората с добро при тях и ще ги принудят накрая ...... Явно е опечена работата. Искат да срина Виваком о Булсатком
6
1
 
5
 
! Отговори
Emo преди 7 години
Стига писахте глупости а вземете малко почетете!abbro-bg.org/read_news.php?id=17212А ето това се случва с М-телsatinfobox/joomla30_satinfo/index.php/bgchsat/616-mtelsat-nazad
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесно лесно колко да е лесно, ако си на някоя крива паланка дето покритие има кога не духа вятър и не вали дъжд тогава не ти се струва толкова лесно. Преди диемите поне ги имаше при всички оператори а в момента трябва да си смениш оператора за да имаш услугата.......Малка разлика ама съществена.....
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер.Дано намалеят зомбитата,които още вярват в лигата на "големите и истински мъже" Масовото промиване на мозъци от досегашния излъчваш,взе много жертви,направо стана епидемия.
3
1
 
4
 
! Отговори
sparky преди 7 години
До АнонименМного е лесно,веднага ставам клиент на М-тел
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименкак можем да гледаме английскито първенството като нямаме Близо или М-тел.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сега който не е клиент на М-тел или Близо какво прави за да гледа? ..............

Спонсорирани публикации