Меси се отказа от националния след резила с Чили

4 загубени финала? Това не е за мен!, отсече той
Обновена: 27 юни 2016 10:29 | 27 юни 2016 09:02,
25
Меси се отказа от националния след резила с Чили
Снимка: Reuters, архив

Капитанът на Аржентина Лионел Меси обяви изненадващо, че повече няма да играе за националния отбор на родината си. Меси съобщи това минути след поражението от Чили във финала за Копа Америка, загубен след дузпи с 2:4 от Чили.

Още по темата
Именно Меси бе грешникът за "гаучосите", след като направи един от пропуските за Аржентина при дузпите, стреляйки високо над гредата.

"Трудно е, сега не е времето за анализи. В съблекалнята си мислех, че това беше краят. Имам 4 загубени финала с Аржентина, това не е за мен. Приключих с националния отбор. Да, смятам, че решението ми е окончателно. Много съм тъжен, че отново загубихме финал. Пропуснах дузпата си, която беше изключително важна", сподели Меси.

Лидерът на Барселона, който спечели абсолютно всичко на клубно ниво с каталунците, така и няма трофей с националния отбор. Меси и компания губят финал на голямо първенство за трета поредна година. През 2014-а "гаучосите" отстъпиха пред Германия с 0:1 във финала на световното първенство, а през миналата и през тази година Чили ги надигра за Копа Америка.

29-годишният Меси има 109 мача и 57 гола за Аржентина.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Аржентинамеси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Portugalia igraha final na euro 2004
13
2
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Защо плюете по Меси, 57 гола от 107 мача малко ли ви се вижда? Дал е своя принос за националния отбор, че и отгоре! Жалко, че спортното щастие му изневерява когато играе за националния, а какъв спортен журналист е този, който нарича резил отпадане след дузпи?!? Меси е чудесен футболист и винаги играе за отбора, не е лаком като Роналдо например...
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бълхата напуска дюшека.
11
0
 
4
 
! Отговори
Антон преди 7 години
До АнонименСтигнаха, бяха домакини, играха срещу Гърция, и паднаха.
10
3
 
2
 
! Отговори
ЕНВЕР ХОДЖА преди 7 години
ЗА РАЗЛИКА ОТ КОПА АМЕРИКА. КОЯТО Е ВДЯКА ГОДИНА, ИЛИ ПРЕЗ ДВЕ..ПОРТУГАЛИЯ ИМА ЕВРО ШАНСА ДА Е НА ЕВРО ПЪРВЕНСТОВ ПРЕЗ 4 ГОДИНИ...А ЛОТАР МАТЕУС ИМА МАЧОВЕ ОЩЕ 1980 ГОИНА,. И БЕШЕ НА ЕВРО 80 В ОТАЛИЯ,И ИМА ТИТЛА..А ПАРАДОКСА Е ЧЕ БЕТИ ФОГС ГО ИЗГОНИ СЛЕД САЩ 94 ЗА ТРИ ГОДИНИ, И ЧОВЕКА НЕ МОЖА ДА СИ УВЕЛИЧИ МАЧОВЕТЕ ДО 180, И ДА ЗЕМЕ ОЩЕ ЕДНА ЕВРО КУПА ОТ 1996 Г. В АНГЛИА.МАТЕУС = ВЕЛИКАН !
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе хора 4 загубени финала, като последния и заради него.Тогава ядът е най-голям. Как няма да се прекършат нервите му. Друго си е Португалия, нямам спомен те от кога не са стигали до финал. Най-изнервящо е, когато паднеш в подножието на върха, а не на километри от него.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочели 2 думи на журналисти и хайде..... Такива решения не се вземат под въздействието на емоциите малко след поредния загубен финал. Разочарованието със сигурност е голямо... Изчакайте два дена да преспи с идеята и после можете да си плювате на воля щом това е най-важното в живота на някои... Сега пак ще го обвинят, че заради него са изпуснали купата така, че няма да е невероятно и да го направи. Няма да е нито първия нито последния още повече, че и се говори и за Кун и за Ди Мария и за куп др
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дуспата я би в страни от вратата като пишете статии поне гледайте мача
6
12
 
2
 
! Отговори
11 преди 7 години
Е как да спечели, кат покрай него са само дървета.
5
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типичните нашенски кибици вече започнаха да ръсят мозък. Меси постъпва донякъде достойно, донякъде с мисълта, че може да е на карък на националния си отбор. Не можеш да кажеш на човек с толкова мачове и голове за националния си отбор, при това - капитан, че е мишка и не знам какви си други тъпотии. Сигурен съм, че му идва да си издълбае сам червата от яд за поредния загубен финал, но явно няма късмет с националите и толкова.
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е човека. Да идват следващите. Футболът е умора и физическа и психическа.
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя мач с Чили не съм го гледал, но като гледах финала с Германия на последното световно ми направи впечатление, че там Меси доста се пазеше да не го ритнат да не го контузят нещо. Явно парите не са правилните за това се отказва.
2
6
 
27
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
За беше направил нещо по въпроса за да не загубят последните 3 финала.
1
24
 
27
 
! Отговори
меси преди 7 години
Мишките напускат първи потъващия кораб...

Спонсорирани публикации