Льов съжалява: Бяхме по-добри от Франция!

Просто нямахме късмет, разочарован е треньорът на Германия
46
Льов съжалява: Бяхме по-добри от Франция!
Снимка: БТА

Селекционерът на Германия Йоахим Льов бе разочарован след поражението от Франция с 0:2, което сложи край надеждите на Бундестима за четвърта евротитла.

Световните шампиони доминираха през първата част, в последните минути също имаха добри положения, но така и не успяха да вкарат гол и допуснаха първата си загуба на голям турнир от Петлите от 58 години.

"Бяхме по-добрият отбор. Положихме много усилия, показахме амбиция и желание и не спряхме да атакуваме. Имахме достатъчно положения, но за съжаление ги пропуснахме", заяви той.

"Нямахме късмет да получим гол от дузпа точно преди почивката. Като цяло шансът ни обърна гръб. През 2010-а и 2012-а, когато отпадахме от големите турнири, съперниците бяха по-добри от нас. Сега обаче ние бяхме по-силни от Франция, но резултатът е разочароващ", добави Льов.

"Вярно е, че ни липсваха някои играчи, тъй като Кедира и Гомес бяха контузени, а Хумелс бе наказан. Освен това Боатенг напусна контузен, а това са футболисти, които трудно могат да бъдат заменени. Момчетата направиха всичко, което им казах, показаха кураж и не мога да искам нищо от тях", изтъкна още той.

Още новини и реакции от снощния полуфинал четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дузпата е 100%, гледайте повторенията, много ясно се вижда как с ръка избива топката от главата му. Това че не разбирате от футбол и залагате на грешния отбор е ваш проблем
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 21Ако имаше доблест, щеше да каже , че няма дузпа- директно, па.ляк! Нали според теб няма дузпа?
17
4
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 7 години
До 20Не, винаги отборът, който инвестира в съдии печели! Увъртал за дузпата - еми ще увърта, защото е войн с чест и доблест, а не африкански дришль0. Ако беше за германците нямаше да има дузпа. Може би забравихте как негр..ите нагласиха цялото първенство през 1998-***, което по случайност спечелиха (бразилците ходеха по терена) и пак беше във Франция.Това, че не са падали 58 години от Франция какво ви говори? Това не е просто едно поколение - това са много поколения, включително треньори.
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги отбора с повече черни побеждава. Швабите ако искат да печелят в бъдеще трябва да наблегнат на натурализацията. С руси и бледи русалки футбол не се играе, а балет.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 18Оли, точно затова говоря!
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ольо, не само ЧЕТОХМЕ интервютата на фрицивете, ами и ги СЛУШАХМЕ и ГЛЕДАХМЕ директно по ZDF. Льов мънка като п...а на въпроса имало ли дузпа, увърта цяла минута ъъъъъъъ, все едно се напъва в *** и накрая пак не каза "Да", ами каза "ами можело някой да я даде, ама...хъъъъ". И все дрънкаше как били СИЛНИ, как ДОМИНИРАЛИ, как били по-добрите...Надменният копел.дак Нойер беше даже по-краен - *** те заслужавали да победят, едва ли не им вкарали два случайни гола и пр. Е затова се кефя, че ядоха бой
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Льов носи голяма вина. Реално в момента Германия има потенциал да участва с два отбора и поне единият да играе на финал, а другият на полуфинал. Първата огромна грешка беше, че отива с един единствен Гомес като чист нападател, Мюлер е най-продуктивен, когато играе около нападателя. Клозе и Кислинг биха свършили чудесна работа като алтернативи на Гомес. Втора грешка непускането на Сане за сметка на Гьотце, видя се, че Марио в много слаба форма още в началото на турнира.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде бе, бяхте по-добри на търкалета. Ние кой мач гледахме?Паднахте напълно заслужено 2 на 0, а можеше и повече.Кога ли ще доживеем това фрицовете да си признаете, че сте били по-слаби?
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако сте чели интервютата на немските национали след мача щяхте да разберете, колко сте жалки всички вие които имате претенции за дузпата и за втория гол на Гризман. Никой от немските национали не каза, че и дузпата и вторият гол са несправедливи. Правете си изводите колко сте пр.ости и фенски заслепени. Най-големите спецове се извъдихте...дее.ба и жалката ви сбирщина предубедена.
10
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
35 годишния Патрис Евра какъв мач направи срещу младите нахъсани пишлемета на Германия не е истина. Скри им топката!
9
10
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Да, бяхте по-добри от французите, но не и от мафията УЕФА, която ги добута до финала!
8
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да казвате , че няма дузпа все едно да кажете, че няма дузпа на Костакурта срещу Костадинов 94-та, т.пи предубедени до откат ов.це!
7
9
 
27
 
! Отговори
Жалко, преди 7 години
на финал отиват двата най-противни отбора,лично аз не искам да ги гледам,не ме интересуват!
6
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тънко подпиране на Африка, пардон на Франция, през целия мач. Нямаше спорно положение да не е в тяхна полза, накъсваше се играта на германците, подпираха отвсякъде противниците им, а дузпата е извън всякакъв коментар. Това е комедия. Жалко, футболът губи от такива решения на УЕФА. Тея не са по различни от нашето БСФС.
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
истината е, че след десетата минута на мача, натикаха франция в нейното поле и бе въпрос на време да отбележат, истината, е че срещу 12 играча трдно се играе, истината, е че дузпата бе напълно измислена в 46 минута и обърна мача, истината, е че когато играеш ва банк, грешиш, истината обаче в последна сметка, е че е решено предварително да има африкански финал на емвропейското, за да свикваме визуално с бъдещето ни, момчета и момичета наивни
4
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бяхте по-добри срещу Италия, но франсетата ви скриха топката второто полувреме ве драги Льов. Накараха твоите хитлеристи да изглеждат безидейни и притеснени.
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моето лично мнение е, че Германия не бяха по-добрият отбор. скоро- ги видях като отбор, на които му липсва идея, правеше доста грешни подавания и нямаше почти никаквъв шанс пред Франция. И двата голя бяха заради Грешки от Германия, не беше никакъв шанс за Франция.
2
17
 
18
 
! Отговори
Йоги преди 7 години
Истината е, че ако бяха по-добрите, щяха да победят...
1
6
 
9
 
! Отговори
другият път преди 7 години
Well, shit happens...