Петричев преживя ада в Турция, бил на летището

Шефът в Лудогорец виждал танкове, движещи се с бясна скорост
18 юли 2016 11:22,
11
Петричев преживя ада в Турция, бил на летището
Снимка: архив, Булфото

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е бил в Истанбул по време на опита за военен преврат в Турция. Той се е прибирал от Нион, където представя "орлите" в жребия за третия квалификационен кръг от Шампионската лига.

Петричев е добре и вече е у дома. Още днес обаче той и отборът на Лудогорец потеглят на мача реванш от Шампионска лига срещу Младост Подгорица.

"Когато бях на летището, шефът Георги Домусчиев ми се обади. Каза ми, че по телевизиите говорят, че има военен преврат в Турция, че става страшно. Беше след полунощ. Аз му отвърнах, че ситуацията около мен е съвсем нормална. Но в този момент, докато си говорихме, изведнъж светлините на мониторите изгаснаха. Хората започнаха да крещят, настана някаква голяма суматоха. След това нахлуха хиляди цивилни хора. Взеха да обикалят покрай летището, а в същото време долу на пистата имаше танкове с картечници. 3-4 танка минаха с много бясна скорост по пистата за излитане", разказа Петричев.

"Служителите на летището също изпаднаха в паника. Затвориха магазините и всичко останало за половин час. Нямаше храна, даваха ни само вода в продължение на 17 часа", заяви още шефът.

Той уточни, че не се е чувствал застрашен по някакъв начин. "Чу се един единствен изстрел, но отдалеч. Хората си шестваха, но мирно, нямаше анархия, не е имало трошене на магазини или нещо подобно", добави Петричев.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Ана Дол преди 7 години
Влизайте в YouTube и пишете "Песен за Пеъричев"
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво сега няма пари за едни ***, ако трябва да му съберем
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя се е измъкнал жив, защото прилича на джихадист
2
12
 
7
 
! Отговори
12:14 преди 7 години
"3-4 танка минаха с много бясна скорост по пистата за излитане"Ей, това танковете като на Формула, бе! На-вероятно са и излетяли?!!?!
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% оцапал гащите.