Черноборсаджии искат 110 лв. за Левски – Марибор

Тарикати купували билети за срещата на килограм
20 юли 2016 13:37,
12
Черноборсаджии искат 110 лв. за Левски – Марибор
Снимка: архив, Bulphoto

Феновете на "Левски", които не успяха да се сдобият и вчера с билети за мача с "Марибор" утре, ще трябва да се бръкнат здраво в джобовете. Тарикати започнаха да хвърлят въдиците в сайтовете на онлайн търговия. Те искат за пропуск от 30 лв. цели 110!

Очаква се в следващите часове черната борса да се вихри с пълна сила.

"Сините" не успяха да се справят с нея, след като по традиция няма квота от определена бройка на човек. Иначе вчера по обед свършиха и последните места, които бяха пуснати на касите.

Въпреки това стотици се въртяха около тях с надеждата, че нещо ще се появи. "Продадено! Билети - няма!", написаха отвътре. Според запознати вероятността да бъде пусната частта от сектор "Г", която извън клетката за гости, е малка.
Причината са изискванията на полицията.

"Левски" пък сами се лиши от още около 2000 места заради ремонта в сектор "В". Той бе наложителен, за да може да "сините" да ритат на стадион "Георги Аспарухов" в Европа, но се стигна до намаляване на капацитета. В буферните зони към "Г" и "Б" ще бъдат сложени рекламни пана.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
gost91 преди 7 години
Единственото хубаво нещо е че дават футбола по бтв наи накрая някои е зел да мисли и е редно да се помисли щото веднъж плащаме данък кабел веднъж плащаме за избора на пакети на канали и веднъж само за три канала къдее сем спи ли не знам само в бг има това срам голям три пъти да ги рантутим а и четвърти път кабела си да купим
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пародия било на футхол... ами да - и двата отбора са слаби - тук не виждам конспирация. Виж защо Берое спряха да играят след изравнителния гол е по-интересно...
9
0
 
2
 
! Отговори
Стар Левскар преди 7 години
Левски не заслужават и 1.10 за билет , защото пак ще орезилят синият цвят....
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що да не искат по 110 лева??Черноборсаджии бяха при соца а днес са ПРЕДПРИЕМАЧИ бе комунити смотани!
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първият мач беше пародия на футбол. Ако и вторият е подобен ужас, ще тръгне съмнението за уговорка. Подуене имат вопиюща нужда от някакво подобие на успех в Европа, след серията срамни издънки. На Марибор може и да не им се играе в ЛЕ. Ако решат утре ще разбият сините с 3-0, 3-1.
6
1
 
1
 
! Отговори
СА преди 7 години
До Сливен е синТи си излагация за нашия град-мълчи!!
5
3
 
6
 
! Отговори
ВЕЧЕ СТАВА СМЕШНО преди 7 години
ТОВА ГО СЛУШАХМЕ И ЗА ОТВАРЯНЕТО НА СЕКТОР "А" , КАК БИЛИ СВЪРШИЛИ БИЛЕТИТЕ, КАК БИЛИ НАМЕРИЛИ МАЛКО БРОЙКИ И ГИ ПУСКАТ ! СМЕНЕТЕ ПИАРА ВЕЧЕ, ВСЕ ЕДНО СЪЩО ВСЕКИ ПЪТ !ЛЕВСКАРИ, БИЛЕТИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ, ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО. А ЗРИТЕЛИТЕ ЩЕ ВИДЯТ , ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА ПРАЗНИ МЕСТА НА СТАДИОНА !
4
2
 
6
 
! Отговори
Руди преди 7 години
Ей то все едно Барцилона ще идва.
3
4
 
7
 
! Отговори
Бивш левскар преди 7 години
За кой левски говорите ..той отдавна не съществува..втори кръг най много...иначе по гьобеци са най добри..
2
7
 
4
 
! Отговори
ЛЕВСКИ СОФИЯ преди 7 години
За големи мачове и 60 000 няма да ни стигне. Това е Левски София все пак. Най-големият клуб в света. Когато играхме в ШЛ свършиха за часове по 43 000 билета за домакинствата. На Левски мястото му е в ШЛ че дори и европейски шампион. С Марибор ще избухнем както на трибуните така и на терена. Очаквам победа пет нула Левски, после идва ред на Абърдийн а за плейофите ще му мислим.
1
6
 
9
 
! Отговори
Сливен е син преди 7 години
Малък е стадионът.На Левски му трябва поне 35000 стадион.Все пак това е най-големият и обичан клуб в България,следван от Локо Пловдив и Ботев.