"Златните" ни момичета четвърти в многобоя в Баку

Шампион стана отборът на Русия
23 юли 2016 20:32,
27
"Златните" ни момичета четвърти в многобоя в Баку
Снимка: Булфото, архив

Ансамбълът на България се класира на четвърто място в многобоя на турнира от Световната купа по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан).

Възпитаничките на Ина Ананиева в състав Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова допуснаха неточност в съчетанието с два обръча и три чифта бухалки и бяха оценени с 18.250 точки.

На пет ленти те имат 18.150 точки от вчера и така събраха сбор от 36.400 точки и се наредиха четвърти.

Шампион стана отборът на Русия с 37.650 точки, втори е Израел със 36.800 точки, а трети Италия с 36.700 точки.
Утре българките ще се борят за медали на финалите на отделните уреди. Това е последно състезание за ансамбъла преди олимпийските игри в Рио де Жанейро през август.

В индивидуалната надпревара българските представителки Невяна Владинова и Катрин Тасева играха много силно и намериха място в топ 10 на състезанието. Владинова игра вчера много стабилно и получи оценки от по 18.000 точки за обръча и топката, което я класира и на двата финала. Днес тя представи отлична лента и получи 18.100 за изпълнението си, но на бухалки допусна грешка и бе оценена със 17. 650 точки.

Още от състезанието четете в gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се че руските дроггирани девчонки е победят, Путин плаща.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До От 1Нима трябва всички да спрат да живеят, заради една луда, която скочила от балконаВсеки ден по света луди скачат от балкони, но живота си продължава
8
3
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Формата им ще пада още. Психически те ще се натоварват още поради загубата и някъде в мозъците им останалото за тяхната приятелка в тежко положение в болницата. На олимпиадата те ще се сринат тотално. Не искам да съм лош пророк но фалшивото поддържане на висок рейтинг при жертва в отбора ще ги смачка тотално. Треньорката им да мисли как да ги мотивира, защото краха ще е тотален. Не може при катастрофа със състезател да говориш за успехи.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако всеки спортист с проблеми скачаше от балкона, досега всичките ни футболисти да са се натръшкали
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съжалявам за Цвети, която лежи в болницата, но не виждам какво са виновни останалите момичетаДа не би те да са я бутнали от балкона?Да не би те да са я карали насила да тренира?Цвети решила да скочи и скочила. Тя е пълнолетна, отговаря за постъпките си.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя спорт не мога да го разбера. Репетираш по цяла година едно и също и накрая - субективни оценки. дрън-дрън. И във футбола има корупция и то не малка, но друго е цял стадион да смачка от рев някой корумпиран съдия. хич не е малко цял стадион да те хули.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ще рече "четвърти в многобоя" ? яли са много бой ли ?
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак Браво. Не трябва да очакваме винаги първо място, тъй като това е турнир, но неслучайно им викат "златните" момичета, защото ни карат да се гордеем с усилията им.
2
9
 
9
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
А Цвети бере душата, милата. И никой не е ходил при нея, само роднините й. На човек не прилича, стопила се е, пък те Рио гонят. Скапана работа!
1
4
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Слабо,много...слабо;майтапя се разбира се.Този спорт е толкова...относителен в оценяването,че някоя съдийка да не е на...кеф и ще намери десетки...грешки.Ама какво да се прави...жени,никой мъж не би търпял подобно...издевателство.