Неубедителният Гришо беше спрян от Чилич още на старта в Рио

Българинът демонстрира много слаба форма
Обновена: 6 авг 2016 20:26 | 6 авг 2016 20:08, Елка Василева
67
Неубедителният Гришо беше спрян от Чилич още на старта в Рио
Григор Димитров. Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна безславно от турнира на сингъл на Олимпиадата в Рио, след като бе победен с лекота от хърватина Марин Чилич след 1-6, 4-6.

Българинът демонстрира изключително колеблива игра и определено си личи, че в момента не се намира в най-доброто си състояние, макар да направи добро впечатление в Торонто.

Хасковлията пропусна точка за пробив още в първия гейм на срещата, а след това бе пробит след негови грешки. В четвъртия гейм българинът отново направи елементарни грешки и сдаде подаването си, а Чилич след това си взе своя сервис гейм и увеличи аванса си на 5-0.

До края на сета Гришо все пак успя да вземе почетен гейм, а втората част започна обнадеждаващо за него и той си взе лесно подаването, а във втория гейм пропусна точка за пробив, след като една къса топка не му се получи.

В петия гейм от втория сет обаче Гришо припомни за големите си грешки от първата част и след две непредизвикани бе пробит. В седмия гейм Чилич имаше два шанса да стигне до втори пробив в сета, но този път Гришо си взе подаването, но до края на мача не успя да върне пробива и в крайна сметка отпадна безславно.

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
до Татко Барба преди 7 години
Сега , като може да секне и друго кранче, никак не е добре.Писателстваш денонощно. От есета със специфично съдържание може да преминеш в жанр пиеса. Диалогът ти се удава. но за оригиналност на тема и сюжет си по-скоро пас. Ако преди това прочетеш 30-40 съвременни пиеси, можеш да му намериш чалъма.С най-добри пожелания ...
6
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако беше победил,тогава коментарите щеше да са "колко е велик нашия "българин"и още много такива коментари ама...ха такъв късмет.
5
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да сметне някой колко струва на данъкоплатците неговото селфи от Рио в поза като статуята. 500 000 лв му дадоха за подготовка, сега сигурно са му платили и разноските за екскурзията.. За благодарност отказа да играе за националния отбор и на турнира в София.Добре че мачът му беше в първия ден да се маха по-бързо
4
37
 
9
 
! Отговори
T преди 7 години
Абе ей, коментиращите... какво ви влиза на вас в работата с коя е Григор... Гледайте си в своята чинийка и оставете хората да си живеят живота, както си искат! Завистници.После "Що не играят българските спортисти за България...". Я си вижте отношението малко. Като загуби някой и го плюете, като победи "ооо, аз съм ти вече фен!". Простотии. Беше сравнително слаб на мача, голяма работа. Случва се. Не е необходимо да се обижда. А кой с кого спи или излиза не ви е работа. Get a life!
3
2
 
44
 
! Отговори
uuuuu преди 7 години
Нека още да отказва да играе за България! За да си пази силите за комерсиалните турнири. Късметът ще почне още повече да му изневерява. Освен пари и слава има и Родина и чест!
2
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фукльо и на тебе дърти кифли ще ти изядат главата като на Божинов.
1
4
 
20
 
! Отговори
chach преди 7 години
pone 6te vide pio