Сладък живот за Шарапова след допинг скандала

Рускинята се е отдала на учене, пътешествния и удоволствия
10 авг 2016 18:57,
25
Сладък живот за Шарапова след допинг скандала
Снимка: Instagram

Вече седмица светът е Олимпиада. Не и за руската тенисистка Мария Шарапова, която получи двугодишно наказание, заради употребата на допинг. Бившата номер едно в ранглистата при жените се е отдала на учение, екскурзии и чревоугодничество.

Снимките на Шарапова в социалните мрежи Facebook и Instagram показват, че рускинята е намерила доста разнообразни занимания, с които да запълни липсата на турнири. Маша първо реши да попълни пропуските в образованието си и се записа да следва в Харвард - един от най-престижните университети в света.

Става дума за бизнес програма, която ще й позволи да развива още по-добре своята марка бонбони Sugarpova. Именно с нея са свързани и голяма част от пътуванията на рускинята. Бившата половинка на Григор Димитров обикаля Европа и света, за да популяризира бранда си.

Маша умело съчетава полезното с приятното, като не пропуска да се повози на яхта, да поспортува на плажа или да посети голяма част от забележителностите в градовете, които обикаля.

Рускинята не е забравила за тренировките, но това не й пречи да наруши хранителния си режим и да се отдаде на всякакви вкусотии. Все по-често статусите и снимките на Шарапова са свързани с изкушаващи специалитети. Прави впечатление, че Мария излезе от образа на "студената" и скучна машина за пари и трофеи. Вместо това тя се забавлява с приятели и постоянно е в различна компания.

Защо не, след като в момента сексапилната рускиня няма никой до себе си и може да прави каквото си поиска...

Четете още новини на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А гришо се оказа пълен загубеняк. Да изпусне такава жена.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уилямс се уплаши да не я запукат с тестове и побърза да отпадне ;))
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааахахаха вместо да и изкарат очите и изписаха веждите ;)))
10
1
 
12
 
! Отговори
Изненадан преди 7 години
А вие да не очаквахте да се обеси?
9
0
 
19
 
! Отговори
gtf преди 7 години
До Анонимен 10кво са хванали ? да не мислиш , че другите не зобят. Нейната зоб обаче е забранена, докато на другите още не е
8
2
 
4
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Пък аборигените я мислеха...докат маа пръжки с лук....
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жена мечта
6
2
 
27
 
! Отговори
Един преди 7 години
Да е жива и здрава Маша! Тя е силна и умна жена- ето какво не можа да понесе нашия в нея. Маша ще се върне в тениса след 2 години и отново ще бъде фактор с който ще се съобразяват всички. А, нашия ...?
5
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснак без допинг има ли бе?
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
при това наказание е ясно че тениса вече няма да и бъде приоритет ,естествено е че ще си гони другите задачи без да мисли за тениса.Не знам какво сте очаквали, явно нещо различно но и нелогично за мен.Така че обяснете поне какво е това не очевадно ваше очакване което Шарапова не ви го покрива, това че не се занимава по цял ден с ракета с ръка или нещо друго?
3
1
 
39
 
! Отговори
Супер си е! преди 7 години
Маша имА късмет да не стане наша!Напред и успех в каквато област желае да се развива!
2
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПри Фелпс всичко опира до физика. Просто тялото му е създадено за плуване. Дълги ръце и крака, длани и ходила като плавници, няма как да не печели
1
1
 
30
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
А не бе ще се притеснява и няма да си гледа кефа оти като ги гледам сега тия мутанти сега дето търчат и рипат по стадионите "изобщо ама изобщо не са допингирани". Един ден всичко ще лъсне и ще се види ,че си е било политическа поръчка.

Спонсорирани публикации