Сектор "Б" предупреждава: МВР създава условия за безредици!

Усещането е като за мач от 90-те, категоричен е Степан Хиндлиян
13 окт 2016 08:50,
6
Сектор "Б" предупреждава: МВР създава условия за безредици!
Снимка: архив, Bulphoto

Феновете на Левски отправиха сериозна критика към полицията за наложения ред на стадион "Васил Левски" конкретно срещу "сините" запалянковци по време на двубоя срещу ЦСКА-София в събота.

Шефът на националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян обяви, че за първи път преди подобни мачове мнението на феновете не се зачита, което разрушава постигнатия напредък за установяване на спокойна атмосфера в сектор "Б".

"Беше постигнато много в организационен план, полицията се оттегли от сектор "Б", от пистата. Цялата охрана е наша. Напълни се с деца, които могат да се докоснат до идолите си. Полицейските палки по ръцете вече бяха в историята", заяви Хиндлиян.

"Всички добри практики бяха погазени тотално. Усещането ни е, че ще ходим на мач от 90-те години. Ние определено нямаме желание да водим битки и улични войни, това сме го надраснали. За публиката на ЦСКА или Ловеч няма да има такива рестрикции. Беше ми казано да бъда по-спокоен, защото в следващия мач тях щели да ги пазят по този начин, но мене това не ме топли. Тези мерки предполагат напрежение, което ескалира в безредици. Не заплашвам, предупреждавам, че това е напълно възможно. Да се има предвид, че така наречените лумпени и наркомани са направили всичко да се предотвратят подобни сцени", заяви шефът на феновете от "Герена".

"Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на срещата. Ангажимент на служители на СДВР е охраната само на феновете на “Левски”, който в случая е гостуващ отбор", съобщиха от столичната дирекция на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не ги пускат на стадиона и проблема е решен
3
0
 
1
 
! Отговори
Do 3 преди 7 години
Недей ги храни така ще напишат декларация!
2
0
 
3
 
! Отговори
Az преди 7 години
Декларацийка ли надушвам.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да се има предвид, че така наречените *** и наркомани са направили всичко да се предотвратят подобни сцени", заяви шефът на феновете от "Герена".Ахахаха...тоя тотално е изтрещял. Та нали тези бо.клуци точно затова отиват на мач, бре- да създават напрежение и да се бият с полиция и другите боклу.ци от другия отбор?