Падне ли Берое от Ботев, Стойчо Стоев поема старозагорци

Ще си тръгне и спортният директор, ултиматумът е поставен
16 окт 2016 13:14,
3
Падне ли Берое от Ботев, Стойчо Стоев поема старозагорци
Снимка: архив, Булфото

Стойчо Стоев може да поеме Берое за гостуването на Левски на 29 октомври (събота), разбра "Тема Спорт".

До такъв ход на ръководството на заралии е много вероятно да се стигне при загуба на тима от Ботев Пловдив днес. Поражение срещу канарчетата почти сигурно ще коства поста на старши треньора Александър Димитров. Старозагорци са в серия от три поредни загуби, в които влиза и отпадането на 1/16-финалите за купата от втородивизионния Септември София.

Отделно в четири поредни срещи Берое не може да вкара гол.

Така днешното домакинство на Ботев Пловдив ще е от решаващо значение за съдбата на наставника Александър Димитров. Напоследък той е загубил доверието на футболистите, като някои от тях вече е нарочил за гонене.

Бившият треньор на Левски и Лудогорец Стойчо Стоев е основен фаворит за поста при издънка и срещу канарчетата. Ако обаче Димитров победи пловдивчани, ще му бъде даден шанс и на "Герена".

Ако Ботев си тръгне с трите точки от визитата под Аязмото с Александър Димитров, ще си тръгне и спортният директор Светослав Петров. Ултиматумът вече е бил поставен от ръководството на заралии. Освен Стойчо Стоев клубът има и още един вариант за поста, но е малко вероятно да се стигне до него. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Паляк преди 7 години
Берое НЕ Е държавен отбор!Собственик на отбора е ТЕЦ, но СПОНСОР е град Стара Загора, като преди това беше старозагорската компания БУЛСАТКОМ. Водят се преговори за генерален спонсор, който да поеме голямата част от издръжката на отбора. Ако има някои, които трябва да негодуват, то това са САМО И ЕДИНСТВЕНО старозагорци, от които ,ако се случи Берое да закъса и ФАЛИРА, ще им се наложи да им взимат по 5 СТОТИНКИ ПОВЕЧЕ ,за да издържат клуба.
1
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо има само един държавен отбор в България??? Защо за едни има, за други не? Аз, както и всеки който не е от Ст. З.,не сме съгласни държавни пари да се харчат за този отбор.

Спонсорирани публикации