Полицаи биха фен след Левски – ЦСКА, вкараха го и в ареста

Униформените го нарекли "наркоман" и "боклук"
18 окт 2016 09:00,
46
Полицаи биха фен след Левски – ЦСКА, вкараха го и в ареста
Снимка: кадър, Нова телевизия

Футболен фен твърди, че е бит, обиждан и заплашван от полицаи след мача "Левски" – ЦСКА-София в събота.

Всичко започнало, след като униформените не са позволили на група хора да напуснат Националния стадион "Васил Левски" през изхода откъм сектор В.

"Аз бързах, защото имах важен ангажимент, а полицаите дори не ни дадоха обяснение защо не ни пускат", разказва Симеон Йорданов пред Нова тв.

Последвали обиди от страна на служителите на МВР. Един от тях нарекъл мъжа "наркоман" и "боклук".

Минути по-късно младият мъж бил отведен в помещението за задържане под сектора, където бил ритан, удрян, заплашван и обиждан.

После прекарва 24 часа в районното, където се сдобива с обвинение за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако мачът имаше продължение, щеше съвсем да закъснее момчето.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДРУГО ПРАВИЛИ ЛИ СА МУ?
38
2
 
4
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Без причина не е ял бой.Защо бият все едни и същи?! А ако той ги е обиждал, а няма право тогава?!Защо не бият мен например?! Ами защото си стоя у нас и се подчинявам на заповедите им ако случайно имам контакт с тях когато те са на работа.И това е в реда на нещата.Стига с тези оплаквания. Да би мирно седяло не би чудо видяло.
37
1
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Колко жалко провалили на момчето ангажимента,каква ли друга беля би направил на тоя ангажимент.
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как пък от 25 000 души на стадиона, точно най-невинната душичка се сдоби с обвинение за хулиганство??? Сладур!
35
1
 
0
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 7 години
Това, което реално следва да се направи с футболните фенове, а да се пусне *** върху стадиона по време на Левски-ЦСКА. И нещата ще тръгнат много по-добре за всички ни.
34
8
 
4
 
! Отговори
цецовата милиция преди 7 години
Основно задължение на тези милиционери не е да си изкарват нервите а да пазят достойнството и здравето на гражданите дори и да си мислят че са виновни за нещо!!! Те са тези, които са специално обучени как да се държат а не гражданите и тяхната вина при подобни слъчки е и професионална!!!Затова апелирам Гражданите да не толерират и да не се подчиняват на грубите и гадни милиционери, които заслужават шут и уволнение а не да ги храним, за да ни хапят!!!
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този фен сутринта го гледах по телевизията, май е от тия, които си знае само правата, но не и задълженията... Искал нашия да си ходи преди останалите, че бързал и имал неотложен ангажимент..., ей аман от тарикати в тая държава!
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко му е било
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да знаете, че държавата ще фалира при всички положения и най-зле ще са тези, които не могат нищо да правят, освен да чоплят семки, да обиждат и да подбиват от време на време *** и пульо поизбивайки някой друг комплекс за малоценност бил той в гащите или в главата.
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма проблеми, подкрепяйте ги, щом им вярвате :D Или сте част от системата на мвр, или въобще не знаете за каква организирана престъпна група става въпрос, която 50% от случаите не работи в полза на обществото :D
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо всеки плюе срещу полицаите? Замислете се как се удържат хиляди хора, особено ако са футболни фенове, пияни, дрогирани, екзалтирани от мача и т.н. Нали не си мислите, че в такава ситуация полицая трябва да се обяснява на всеки един по отделно? Този е започнал да ги псува и обижда 100%. Така, че няма какво повече да го коментираме! Криворазбрана демокрация! Всеки си мисли, че може да прави каквото си поиска и всеки му е длъжен!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн от Вас не знаят, че държавата реално беше фалирала, или поне беше на косъм, няколко заемчета я задържаха по ръба на пропастта и тя ще устиска още около 10-тина години, когато икономиката и отрицателният прираст няма да могат да се справят със задълженията, и това което беше предотвратено сега, ще се случи по-късно и може да стане по-зле, нещо като ЦСКА.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромите ги галят, уважават ги, правят се, че не ги виждат когато трябва да видят, че извършват престъпление, а особено около избори, ромите са едни от най-обичаните от управляващите, е затова на държавата и остават 10 години, преди да стане по-зле от гърция, петорно по-зле.
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм съгласен полицията да си върши работата, но не и да злоупотребява с положението си. Не може да набиеш някой, при положение, че той пръв не ти е скочил на бой, че е казал няколко думи, а ти си достатъчно глупав да не може да му отговориш и първото нещо което предприемаш е да му удариш 2-3 палки през краката, това показва огромна слабост в интелектуалността на реагиралият с агресия, защо не влезнат в ромска махала да започнат да бият, там всеки втори си ги заслужава,ама те не плащат данъци.
25
2
 
8
 
! Отговори
Въртипух преди 7 години
Та за какво ни е полицията,ако не ни сгрява когато се раздрънкаме и разпищолиме много?!Палката и бича трябва да опита всеки дръзнал да наруши обществения ред за да му дойде акъла в главата и ако направи рецидив да се пъхне в затвора за месец два,а не като сега да галят лигльовците със перо,а те да хленчат и смешният ни съд да ги пуска с глоби и пробации!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иначе ако беше малко по-умен и беше ходил и преди на мач щеше да знае за правилото гост-домакин и да излезе малко преди края на мача.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аххаха, отиваш на мач, но след мача бързаш за "важен ангажимент" баси планирането дето прави, знае точно в колко свършва мача и бърззаааааа :)
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че Бойко изтегли заеми, та сега наля пари в МВР-то, вместо да прави реформи, та направи една институция изцяло изградена от ***, да набира самочувствие и да се държи арогантно и да злоупотребяват с правата си с/у българските граждани, които им изкарват заплатите, за най-малкото противоречие с тях, любовта м/у полиция и управляващи никога не е била толкова голяма от времето на комунизма, жалко че сле 2020-та палачинката ще се обърне, а след 10 години някои и пенсиите няма да видят.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата е супер зле, нивото на интелигентност, култура и образование както на населението, което остана тук, така и на политическата класа, и всичко на държавна работа вече е далеч под нивото, от което да очакваме да се развиваме възходящо. Полицаите си поверваха, жалко само че с/у бг граждани, ромите си правят каквото си искат, не смеят да ги пипнат, на теб ти скачат за 2 думи малко по-директни, тва е мутренска простотия вече, стигнахме самите мутренският манталитет да управлява, мн жалко.

Спонсорирани публикации