Цвети все по-добре, заминава на рехабилитация в Германия

Гимнастичката може да участва и в шоуто на Златните момичета
3 ное 2016 09:22,
18
Цвети все по-добре, заминава на рехабилитация в Германия
Снимка: архив Булфото

На специална рехабилитация в Германия ще се подложи направилата опит за самоубийство гимнастичка Цветелина Стоянова, пише "Меридиан Мач".

Близки до грацията разкриват, че състоянието й става все по-добро с всеки изминал ден и те вече забелязват как се завръща спортният й дух.

Тя ще замине за Германия веднага след бенефиса на ансамбъла ни по художествена гимнастика на 17 ноември в "Арена Армеец".

Там тя ще се подложи на рехабилитация, която да подпомогне възстановяването й след падането от 6-ия етаж през лятото.

Стоянова ще присъства в "Арена Армеец", но лекарите ще преценят в каква степен да бъде участието й. На следващия ден, 18 ноември, тя ще отпътува за Германия, където ще остане месец.

От лечението й там се очаква да подпомогне възстановяването на мускулатурата, която е атрофирала след трите месеца на легло в "Пирогов", където беше настанена с опасност за живота.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българските лекари са повечето с купени дипломи.
12
3
 
4
 
! Отговори
до 2121 преди 7 години
Специално за Турция не ми говори!Техните прословути болници са само едно луксозно място за умиране!Моли се да не опираш до тях...
11
5
 
3
 
! Отговори
2121 преди 7 години
Лекарите в България били много добри - на световно ниво! Медицината също! В Германия чакали бг.лекарите с отворени очи! Да се чуди човек, защо по-заможните и известни хора се лекуват в чужбина? За инвитро процедури в Турция. Та те така!Успех на Цветелина!!!!
10
2
 
10
 
! Отговори
I преди 7 години
Ето една хубава новина. Браво, Цвети. :)
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗА ДА ИЗПАДНЕ В ДЕПРЕСИЯ - ЗНАЧИ Е-БА-НЕТО И Е БИЛО МАЛКО. И тоя ***, гаджето и да я остави сама в такъв момент. *** и мушмурока . Ръгай там яко и качествено , да си не мисли момичето за глупости.
8
7
 
8
 
! Отговори
хм преди 7 години
Кои сте вие, че да излизат и да ви казват каквото и да било? Гледайте си собствените животи, ако ви е интересно да надничате в чуждите - гледайте си биг-брадъри, къртици и т.н. ТВ помии... За да не е излязла да каже нито тя, нито близките й каквото и да било, значи не искат. Точка.
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Сираковица няма ли и тя да иде в Германия като придружител? Иначе кой ще ни уведомява как въвви рехабилитацията, да пуска селфита и коментарии във фейсбук?
6
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодариха на спортния министър, че налял хиляди за лечението й, т.е. на тия лудите дето плащат данъци, ама за тях нито дума. После им дадоха пожизнени пенсии за златен медал, те се върнаха с бронзов. Ще си отворят зали, ще станат треньорки и от там пари. Тази в Германия, кой ще плаща, сигурно пак министъра и то "лично". Къртовски се били трудели, а ние по цял ден на работа си клатим кратата. Айде стига смешки с тия страдални Геновеви вече. Галеници неблагодарни
5
10
 
16
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Хубавото на новината е че в Германия строителството е ниско.
4
11
 
14
 
! Отговори
Измислици.... преди 7 години
Е нали ботоксовата Сираковица все говори от нейно име, вкл. и доката Цвети беше в реанимация, а самата тя- в Израел- как и светели очичите, колко била добре, как хубаво говорела....Вятър и мъгла- измислица на разплутата ***, дето е виновна за всичко, че дори скоро и венча дъщеря си Виолета за гаджето на Цвети....
3
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раева понеже е изсъхнал кладенец, е уредила на мъжО си тази ypycпия, но на младото кypве на още 4 места му пръскат тpъткaта и решило да се метне, да си изкара почивка.
2
2
 
38
 
! Отговори
Невен преди 7 години
Чудесно, че се оправя. А сега, след като от поне месец може да говори, защо не кажат защо точно е скочила, че цяло лято каква ли не помия се изливаше в медийното пространство, звучи справедливо да кажат истината ...
1
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новини вълнуващи нея, семейството й и още 50 човека... защо ни занимавате?

Спонсорирани публикации