Азар се надъхва с мисли за Златната топка

Антонио Конте ми върна свободата в играта, признава Еден
7 ное 2016 15:44, Друми Георгиев
0
Азар се надъхва с мисли за Златната топка

Звездата на Челси Еден Азар разкри, че има голям стимул, който го кара да играе силно през настоящата кампания. Техничарят беше един от най-добрите на терена при гръмката победа с 5:0 над Евертън и самият той призна, че е намерил мотивация в Златната топка. 

"През миналия сезон не бях добър, затова е нормално, че не бях в списъка за спечелване на Златната топка. Но сега искам да се върна в списъка и давам всичко от себе си за целта. Не искам да съм просто в Топ 23, а в Топ 5. Да, искам да достигна до това ниво", коментира белгиецът.
 
"Миналият сезон беше труден за мен. Опитах се да бъда същият футболист, който бях преди две години. Но сега се опитвам да играя така, както го правех като дете. Наслаждавам се на играта и позицията ми е малко различна, навлизам повече навътре. Това ми дава повече свобода и се чувствам добре."
 
"Конте направи доста промени и сега имам повече свобода както с топка, така и без нея. Защото не ми се налага да защитавам срещу десния бек - Маркос Алонсо е там. И аз се фокусирам върху позицията си. А когато получа топката имам повече свобода и мога да тръгна накъде си поискам."
 
"През миналия сезон не бях на топ ниво за първи път в кариерата си. Спечелил съм доста трофеи, включително и индивидуални такива. Но през миналия сезон навярно бях малко уморен психически и физически", добави Азар.
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации