Манчестър Сити е по-голям клуб от Байерн

На това мнение е халфът на "гражданите" Илкай Гюндоган
7 ное 2016 13:22, Друми Георгиев
4
Манчестър Сити е по-голям клуб от Байерн

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган е на мнение, че настоящият му клуб е по-голям дори от петкратния европейски клубен първенец Байерн Мюнхен. 

"Когато се появя с колата си в тренировъчния център на клуба и се загледам във всичко в него, то е толкова впечатляващо", коментира Гюндоган пред списание "Кикер".
 
"Дори Байерн Мюнхен не може да се сравнява със Сити, тук нещата са по-мащабни. Тук усещаш, че си в клуб от световен калибър, който има високи цели и иска да се развие много в следващите години."
 
"В същото време изключително голямо е и напрежението към отбора, както и носената отговорност от играчите. Различно е в сравнение с Дортмунд."
 
"В Дортмунд си знаеш, че Байерн е безспорният №1 в Германия, докато в Сити ти е ясно, че искаш да си на върха. Заради трансферите очакванията са огромни. А и заради Пеп, който е синоним за успех", добави Гюндоган.
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-вероятно, за пореден път жълтата английска преса е извадила думите от контекста в който са били използвани, а нашите папагали са преписали заглавието, без да си направят труда да препишат цялото интервю!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... в очите на Гюндоган и на никой друг... хахаха
1
1
 
11
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Байерн е истински ГРАНД! А турчина от подмазване....целият е лъснал..

Спонсорирани публикации