Бербатов – хипстър и най-изискан мъж във футбола

Английски медии се прехласват по родния футболист
10 ное 2016 12:07,
10
Бербатов – хипстър и най-изискан мъж във футбола
Снимка: Facebook

Английският вестник Metro отдели специално внимание на българската футболна звезда Димитър Бербатов. В материала си от днес, лондонското издание посочва куп причини, поради които някой от елитните английски клубове трябва да прояви интерес към нападателя, който в момента е свободен агент, пише "24 часа".

На 3 ноември 35-годишният благоевградчанин изненадващо обяви, че желае да се завърне във Висшата лига, където да приключи бляскавата си кариера. Новината бе приета с голям ентусиазъм на Острова, а отбори като Суонси и Уест Бромич Албиън погледнаха далеч по-сериозно към посланието, отправено от Бербатов.

"Абсолютният футболен хипстър Димитър Бербатов е 35-годишен свободен агент, след като напусна гръцкия ПАОК и има твърдите намерения да се завърне във Висшата лига. Новината от загадъчния, непредвидимия и технически брилянтен българин е поредният вълнуващ обрат в кариерата на един от най-изисканите мъже във футбола", пишат от вестника.

Част от причините, които от Metro изтъкват за Бербатов са подкрепени и от различни видео материали, които само доказват качествата на бившия нападател на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.

От изданието вярват, че българинът се е превърнал в легенда на "червените дяволи" с хеттрика си срещу вечния съперник Ливърпул, при който един от головете бе брилянтна задна ножица. Стилът на Бербатов както на терена, така и извън него, "актьорската" му игра и "докосването му" са само част от другите причини, поради които английските тимове трябва да проявят интерес към българина, пишат още от вестника.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
troq преди 7 години
До Анонимен1.....i vkarva 3 pati poveche ot tqh!
7
1
 
4
 
! Отговори
do 4 преди 7 години
За националните отбори, да. В лигата може и до 40 да изкара. А и Бербатов е от играчите, които играят повече с акъла си и по-малко тичат. Ако му намерят играчи, които тичат и подават ще пасне идеално в отбора.
6
1
 
3
 
! Отговори
Енчо преди 7 години
То не се играе само с бягане а с акъл
5
3
 
15
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До АнонименБербатов е велик позиционен играч със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава отблизо играта и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. С тези си качества се откроява в морето от житни бегачи и е ценен за всеки отбор.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
35 не е ли вече възраст при футболистите?
3
2
 
6
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Е,това е препечатано от английско издание. Там мислят така. Предполагам,че не ги вълнува мнението на бай Грую.
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Манекен е от доста време и то на терена...
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
както казваше сър Ферги в автобиографията си: това момче Бербо винаги ме е учудвал,на блок като се хранехме винаги изяждаше три пъти повече от другите съотборници,а на терена бягаше три пъти по-малко от другите!

Спонсорирани публикации