Обраха дома на олимпийската шампионка Мария Гроздева

В каква държава живеем, пита се тя във Facebook
8 дек 2016 08:32,
57
Обраха дома на олимпийската шампионка Мария Гроздева
Снимка: Reuters, архив

Нагли апаши са атакували дома на 2-кратната ни олимпийска шампионка Мария Гроздева, оплака се самата тя във Facebook.

Инцидентът е станал около 19 часа вчера.

"Как е възможно? В каква държава живеем? Докато сме си вкъщи влизат и грабят. Имали са късмет,че не сме се засякли. Стрелям без предупреждение,па нека ги лежа после мамицата им крадлива. В 19ч днес?", написа Гроздева, която има 5 олимпийски медала в спортната стрелба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Права е и я подкрепям докато тоягата не заиграе нещата няма да се оправят но не знам защо като ги стреля в нейния си дом трябва да ги лежи това трябва да е право на всеки да защитава своята собственост и семейство пак и защо да не си плати ако пръстне мозъка на някой не канен гост и да се забрави
24
1
 
66
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 7 години
В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ЛИ???В ДЪРЖАВА, В КОЯТО ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СИ ПОДАДАТ РЪКА, ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ЗАЕДНО ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ ЗА УСПЕХА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И НЕГОВИЯ НАРОД...ЕТО В ТАКАВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ. ДЪРЖАВА НА БЕЗОТГОВОРНИ УПРАВЛЯВАЩИ, КРАДЛИВИ, ЛЪЖЛИВИ...
23
2
 
38
 
! Отговори
Дааа преди 7 години
Чета и нейните думи и коментарите и наблюдавам моите мисли. Живеем в държава в която имаме участие всички. Аз , ти, Мария политиците, полицаите. Наодяваме се, че нещо може да стане без наше участие и грешим. Държавата се прави и съществува във всяка секунда от всеки един от нас. Ако си седим като готованци и само мърморим и се оплакваме, ще имаме тази държава. Народа отдавна трябваше да си е върнал власта, защото без хората нямаше да има власт. На пустинен остров кой се бори за власт? Никой!
22
1
 
50
 
! Отговори
до АБВ , до 16 преди 7 години
Не може да използваш оръжие, ще се окаже че крадците са влезли да се стоплят, или им се е допило вода. А ако ти изкарат нож примерно с острие 10 см. А ти изкараш пистолет ще те съдят за превишаване на пределите за самоотбрана. Трябва и ти да изкараш нож с острие 10 см., и като осетиш че НОЖЪТ му влиза в тялото ти ЧАК тогава можеш да се защитиш с нож с 10 см острие. Да не е с 11см. острие, че пак си превишил пределите.
21
3
 
34
 
! Отговори
дед Матроз преди 7 години
Проблемът е на вещоманията която ни втълпяват от малки - развиваме с годините - аз парите си ги държа в банката, а в къщи нямам нищо незаменимо, два телевизора на 25 години една пералня дето ми струваше 285лв преди 15 години вечер включвам една самоделна аларма и брадвата до кревата и Да бъде каквото Господ даде.
20
1
 
35
 
! Отговори
до 17 АБВ преди 7 години
Разбира се, че знам. То има ли някой нормален човек който да не ги е разбрал и изпитал. Не е нужно да ги изреждам, всеки ден хората се сблъскват с тях у БГ.
19
1
 
39
 
! Отговори
хм преди 7 години
Не са се засекли? В дворец ли живееш, лельо?
18
1
 
49
 
! Отговори
до 16 АБВ преди 7 години
По закон нямаш право да го убиваш. Според българския закон писан след 1990 година от седераската помия, ако влезе престъпник в домът ти нетрябва да му пречиш на работата и да нарушаваш правата му. Трябва да му сервираш кафе и да му дадеш наличните си пари и ценности и да го изпратиш с добри пожелания.
17
4
 
34
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
До Анонимен 14Ти си изключителен ............... Какво е общото м/у някой, който живее чрез престъпления и рано или късно влиза в затвора и евроатлантическите ценности ? Изобщо знаеш ли какво са евроатлантически цености?
16
1
 
60
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Едвам сега ли се замисли за държавата, в която живеем. Явно досега не си се срещала с действителността. А относно стрелбата - съгласен съм с мнението ти. При такава ситуация и имам ли възможност ще използвам оръжието.
15
1
 
47
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Не знам какво е вашето разбиране на понятието държава , но точно това в ролята на държавата, която издържаме с нашия труд и данъци -.да ни осигури ред и спокойствие....
14
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гроздева, това са демократични евроатлантически ценности. Ти някога подскача ли по площадите с два пръста на ръката във въздуха?.
13
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може би стари работи говоря но в щатите ако застреляш крадец който тие влезнал в твоя дом не носиш одговорност само трябва да внимаваш ако се опита дасе измъкне преди да умре и ако краката леко стърчът към тротоара да го примъкнеш в двора си защото ако е отвън носиш одговорност
12
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Гроздева пък какво й е виновна държавата? Предполагам, че тя е по-състоятелен човек от масовката, живее в столицата, с малко акъл и известна сума пари и пиле няма да прехвръкне в дома й. Тези, които имат пълното право да роптаят срещу държавата, са бедните пенсионери по селата, оставени на произвола от децата си, внуците си, а също и от системите на силовите министерства и на правораздаването.
11
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами да беше стреляла,бе,марийке. и пистолет си имаш , и си го можеш. какво да кажат старците по селата?
10
1
 
50
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Марийче,защо дава толкова години пари и време за тренировки като не си ползваш уменията когато е необходимо....а и некакво куче влачеше,поне то не се ли разлая...!?
9
3
 
41
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Живеем в бананови република....
8
1
 
54
 
! Отговори
mimi преди 7 години
Живеем в *** и се чудя хора с възможности какво правят още тука - нито сигурност,нито образование,нито здравеопозване,нито правосъдие с една дума държава НЯМА.
7
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато участваше в Биг Брадър и лапаше кинти от SMS-ите на папурите, умрели от глад, но все така папури, тогава не се питаше в каква държава живеем, нали?Нищо, че сееше поквара заедно с още една дузина лицемери...Сега обаче плачеш колко зле възпитани са хората, въпреки, че си пряк виновник за лошото им възпитание.Хо-хо-Хо
6
2
 
49
 
! Отговори
ЗВЕЗДИЦА преди 7 години
Съгласна съм със нея .Стреляй -какво прави в дома ти!

Спонсорирани публикации