Роналдо проплака: Чувствам се като невинен в затвора!

"Историята с данъците ми развали насладата от Златната топка"
Обновена: 13 дек 2016 11:43 | 13 дек 2016 11:30, Друми Георгиев
28
Роналдо проплака: Чувствам се като невинен в затвора!

Новият носител на Златната топка Кристиано Роналдо призна, че данъчните проблеми са му развалили удоволствието от спечелената награда.

Както е известно, португалецът е разследван за укриване на данъци в размер на цели 150 милиона евро и според специалисти по наказателно право, той може да лежи в затвора 6 години. 

"Разбира се, че тази история развали удоволствието ми от спечелената Златна топка. Би било лъжа, ако твърдя обратното", коментира Кристиано пред France Football.
 
"Не съм лицемер. Не съм направил нищо, за да постигна лична изгода. Целият процес е труден не само за мен, но и за хората около мен - семейството ми, сина ми, за хората, които работят с мен."
 
"Синът ми ходи на училище и вече разбира нещата. Нямам причина да лъжа. Боли ме, защото винаги се опитвам да правя нещата по правилния начин."
 
"Не се чувствам добре от начина, по който говорят за мен. Едно е да коментират личния ми живот, приятелите ми, местата, на които ходя на почивка и дали имам приятелка. Това е нормално. Но когато стане дума за нещо толкова сериозно като данъците..."
 
"Има много невинни хора в затворите и аз се чувствам точно така. Знаеш, че не си сторил нищо нередно, а хората те осъждат за постъпките ти. Не мога да се харесам на всеки", добави Кристиано.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 7 години
За съжаление в Испания и Португалия няма компетентен служител, пред когото Роналдо да оспори повдигнатото обвинение. Може да потърси съдействие от католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.
17
0
 
0
 
! Отговори
Балетмайстор преди 7 години
Ако беше инвестирал в България,нямаше да ти се случи това ! Само отвреме-навреме трябваше да поритваш топка с едно момче от с. Банкя...
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
те тия нямат ли си екип икономисти които да им следи и оправя всичко? не мисля че отбора му плаща лично на него и той си менажира всички сметки, коли, данъци, дългове и нови покупки.Само си го представям как стои с бугатито и чака регистрация в кат :)
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ходи пак при Бадр Хари - той ще го утеши!
14
0
 
1
 
! Отговори
iliev преди 7 години
Ще ги плати момчето но от администрацията в Испания ще ги охарчат я за коли самолетни билети, коктейли и банкети същото като в България е не се заблуждавайте. Уикилийкс *** да вземат да видят колко има премиера заместник прецедатела и министрите ..да им видим и техните офшорки.
13
0
 
4
 
! Отговори
Амбреажъ преди 7 години
И то абсолютише.
12
1
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Бай Дъ уей ко стана с данъците на камата?Щеше да чака президента на оградата до белия дом да говорели...
11
2
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Като е невинен защо усуква кат млада булка прежда. Почивки гаджоци близки познати. Показва деклараци доходи имоти и точка по въпроса. Кой не го обичал тинтири минтири...Да плаща и точка дее мекерето
10
3
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Роналдо е...невинен,пускайте...есемеси да наемем адвокат,да му помогнем.
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми що да ги връща човека тези данъци или да ги плаща.У нас нЕкой кредитен милионер да е върнал нещо, а? Или да е лежал на топло. а? Ай, сега сте ревнали срещу Роналя. Не така. Ми и той човек де.
8
1
 
33
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
"Не съм направил нищо, за да постигна лична изгода."Мдам, тези 150 милиона, които е укрил, са били за благотворителност.
7
5
 
11
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Честен и свестен.И много много гламави футболист.Най добрия до сега
6
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
зад тази подла игра стоят ционистите защото Роналдо многократно е защитавал палестинците
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да влезе и Бадр Хари... Да си пази полива лично розичката...
4
0
 
34
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Бе щом само укритите му данъци са 150 милиона, колко ли е данъчната основа на всичките му данъци? Бугатито му за 2 милиона евро е все едно скейтборд или колело за тези пари. Едва ли е станало неволно, тъй като такива като него си имат няколко човека, които да му движат счетоводните работи.
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво се плаши! Все пак ще бъде в мъжки затвор, а не в женски.
2
3
 
31
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Като не плащаш на време ще лежиш,и нема да си невинен ми се струва
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милото то! :(

Спонсорирани публикации