Радостин Кишишев и синовете му пострадаха при катастрофа

Млад шофьор предизвикал инцидента в Бургас, минал на червено
26 дек 2016 17:35,
10
Радостин Кишишев и синовете му пострадаха при катастрофа
Снимка: Архив, Булфото

Легендата на българския футбол Радостин Кишишев и двамата му синове – Продан и Димитър, са пострадали в катастрофа в Бургас в неделя вечер.

Тримата пътували в такси, което било ударено от автомобил, минал на червено, потвърди футболистът пред Нова телевизия.

Кишишев не е пострадал при тежката катастрофа, тъй като ударът не е бил от неговата страна. Той не пожела да коментира инцидента и успокои, че той и близките му са добре.

В болницата е по-големият му син Продан. 20-годишният младеж е под наблюдение в неврохитургията на УМБАЛ-Бургас заради лека травма на главата.

Той е в добро състояние, но ще остане още два дни за наблюдение, информираха от здравното заведение.

Продан живее и учи във Великобритания, но се е прибрал у дома за празниците. Неговият брат Димитър също е прегледан в болницата, но е освободен за домашно лечение. 15-годишното момче се е разминало с леки наранявания.

С комоцио е бил и водачът на таксито. Той също е освободен за домашно лечение.

Виновен за катастрофата е млад шофьор от Камено, който е взел шофьорска книжка само преди 5 месеца, пише "24 часа".

Огледът на местопроизшествието категорично показал, че колата е минала на червено и е ударила таксито, което се движело по правилата.

Пробите и на двамата водачи са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
POLICE преди 7 години
Да проверят Фирмата където е карал курсовете за категория Б и всичко ще стане ясно
8
2
 
4
 
! Отговори
Бакшиш преди 7 години
До Анонимен5 месеца били доста...абе ти добре ли си?5 мерсеца ако кара всеки ден В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ са 150 дни...по 20 км. на ден което в Бургас са си много километри прави 3000 км.На мен средният ми пробег в София за последните 5 месеца е 170 км.И почивам само в Понеделник това са над 4500 км. само за един месец..И още повече 5 месеца са никакъв опит ако палячото си кара всеки ден по един и същи маршрут...
7
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кишишев - какво смешно име.
6
3
 
13
 
! Отговори
нЕмам думи преди 7 години
Тома не е млад шофьор ,а малoумен такъв и за съжаление ги има навсякъде.
5
3
 
7
 
! Отговори
Милен преди 7 години
burgaska batka koqto si misli che e carq na patq
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоа па къф е
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пет месеца не е малко. Ако бяха 5 дни или 5 седмици, донякъде бих казал млад водач, но 5 месеца е доста. Тук другаде е проблема: излиза младия водач, надъхан да спазва правилата, но се сблъсква с суровата действителност. КАТ не работи и затова всеки кара както му дойде, масово минават и на червено и той си казва, аз ли ще съм баламата дето спазва правилата и той също започва да не ги спазва. Резултатът е много нарушения, какастрофи, ранени, загинали и това само заради КАТ, който не работи.
2
8
 
11
 
! Отговори
??? преди 7 години
И като как огледа на местопроизшестивето ще докаже кой е минал на червено?! Без свидетели или камери това е невъзможно. Разбира се, хората в колите не са надеждни свидетели. Потресаващо е как винаги пътуващите в някои от превозните средства винаги твърдят, че другото превозно средство е виновно, независимо какво са видяли и дали са видяли нещо. Това особено си личи когато превозно средство на градския транспорт удари лека кола.
1
16
 
18
 
! Отговори
Питър преди 7 години
Не е ли време да почнем тия "млади" водачи да ги изправяме до стената и да ги разстрелваме?!?Можем да убием 50-100, но ще спасим хиляди и хиляди други животи. Старите българи са ги разбирали тия неща и дори за по-дребни провинения наказанието е било едно: смърт