Ливърпул копае дъното! Анфийлд изравни антирекорд от 1954 г.

Мърсисайдци без победа в първите 5 мача за годината
Обновена: 5 фев 2017 11:43 | 5 фев 2017 11:33,
7
Ливърпул копае дъното! Анфийлд изравни антирекорд от 1954 г.
Снимка: Reuters, архив

Вече окончателно е ясно, че "Ливърпул" отново ще запише с нищо незапомнящ се сезон. Отборът на германския мениджър Юрген Клоп падна вчера с 0:2 при гостуването си на намиращия се в зоната на изпадащите "Хъл" и така изравни свой антирекорд.

За първи път от 1954 г. легендарният тим от "Анфийлд" не успя да спечели нито един от първите 5 мача за годината в елита на Англия.

Тогава черната серия дори стига до 10, а "Ливърпул" изпада. "Мърсисайдци" вече са на 13 т. от лидера "Челси", който отказа още един от преките си конкуренти. На "Стамфорд Бридж" "Арсенал" падна с 1:3 и вече е на 12 точки от върха.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: англияливърпуланфийлд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
СИГУРНИ МАЧОВЕ >& преди 7 години
ВИЖТЕ ТОП 10 НА НАЙ-ЗАЛAГAHИTE МAЧ0BE ВСЕКИ ДЕН >>> PROGNOZITE1X2. COM
6
0
 
2
 
! Отговори
ЦИНИК3 преди 7 години
До циник2Да наистина, няма начин да не е голям тренер Клоп.Като видях какво постигна в началото, с тия посредствени футболисти поне успя малко да ги понапъне , та да вдъхне и последните заспали надежди за титла и у най-яките фенове на някога великия и славен Ливърпул... Ако имаше поне 7-8 човека и един свестен , способен и мотивиран капитан да ги води(а не т0ва човекоподобното с ниското чело и с ръкомахащите му крайници постоянно), можеше да ги направи шампиони..ама ... постата политика...
5
0
 
4
 
! Отговори
циник2 преди 7 години
До ЦиникКазано честно , Клоп наистина е треньор от висока класа...Дори много висока...Не е за средно провинциално отборче като това на Ливърпул- цинично но точно казано !Дори и магьосник не би могъл да постигне повече с 4-5 (от 25-30 възможни в един цял отбор) класни футболиста... Там 85 процента са баласт и дори някои от тях са слаби и за най-слабия *** от Висшата Лига...НО..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ГОЛАТА ЦИНИЧНА ИСТИНА.. А АЗ СЪМ ФЕН НА ЛИВЪРПУЛ НАД 30 ГОДИНИ... И ЗНАМ ЗА КАКВО ПИША !
4
3
 
1
 
! Отговори
Кух си преди 7 години
Клоп се махна от Борусия защото последният им сезон беше плачевен. В Бундеслигата стилът и тактиките му бяха разкрити.. Изглежда, че германеца вече е разкрит и във ВЛ.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ливърпул е отбора на народа в Енгланд...:-) Най Големият!
2
0
 
9
 
! Отговори
сър Алекс преди 7 години
Чужденец може да е треньор само в ,,Челси,, - там чукчата ръси яко мангизи...
1
10
 
7
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Мда.....Клоп....големия треньор....винаги съм казвал....един отбор като е калпав.....и 5 треньора не могат да го оправят!А си беше стоял в Борусия...*** пусти с'тинки..лакомията те кара да се самозабравиш

Спонсорирани публикации