Стефка Костадинова поздрави Радо Янков: Вдъхновяваш!

Успехът на сноубордиста помогнал и на националното ни самочувствие
6 фев 2017 13:40,
4
Стефка Костадинова поздрави Радо Янков: Вдъхновяваш!
Снимка: БТА

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова изпрати специален поздравителен адрес до победителя за Световната купа по сноуборд Радослав Янков.

"Правите нещо уникално и изключително ценно за издигане на националното ни самочувствие.Приемете искрени поздравления за позитивните емоции, които доставихте на българския народ по време на стартовете за Световната купа по сноуборд в Банско", започва писмото си Костадинова и отбелязва, че не са много случаите, когато наш спортист показва подобно превъзходство, увереност, талант и постоянство.

Още по темата

Стефка Костадинова отбелязва още, че победите на Янков са причина милиони наши сънародници да се чувстват горди и значими като българи.

Тя припомня още, че първият голям успех в сноуборда Янков е постигнал точно преди 10 години със спечелване на титлата от Европейския олимпийски младежки зимен фестивал в Хака (Испания).

Председателят на БОК поздравява още треньора Георги Атанасов, екипа, федерацията и Цеко Минев.

Поздравлението завърша с лични пожелания за нови победи и титли, включително по олимпийското трасе в Пьонгчанг следващата зима.

"Остани все така напорист, ведър, позитивен, изпълнен с енергия и борбеност, която заразява всички край теб. Продължавай с подобна класа и упоритост да повдигаш духа и самочувствието на българина. Бъди все така целеустремен към световния връх. Твоят път се превръща във вдъхновение за много деца и е поредно доказателство за силата и таланта на българската нация," се казва още в Приветствието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Аделина преди 7 години
Права е Стефка за Радо, но трябва да има повече такива като него. За да може да се наслаждаваме на такива събития като това в Банско.
1
5
 
3
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Боли го мура някой, че *** се плъзнал с една дъска. Никой не гледа такива спортове. Видя се на олимпийските игри *** какво направи...

Спонсорирани публикации