Трепни, Лудогорец! Божигол пред завръщане на Герена

Валери Божинов вече разговарял с Топузаков и Боримиров
10 фев 2017 08:02,
33
Трепни, Лудогорец! Божигол пред завръщане на Герена
Снимка: архив, Bulphoto

Валери Божинов иска да се завърна в Левски до края на сезона. Според "България днес", нападател вече е разговарял с Елин Топузаков и Даниел Боримиров по темата.

Двамата вече дори бяха възпети в поредния артистичен епизода на Божинката от Белград. Надеждите му са, че ще се сетят за него и ще се смилят над кариерата му.

Божигол се оказа нежелан в сегашния си отбор "Партизан" и докато другите футболисти са на подготовка, той припява в Белград и си пуска клипчета в социалните мрежи. Ръководството на Партизан е в патова ситуация заради българския си нападател. Сръбският клуб желае да го продаде, защото договорът му изтича през лятото. Божинов обаче отказал няколко оферти. "Разговаряме с няколко клуба, но Божинов досега отхвърли предложенията. Ще видим какъв ще е статусът му, когато се върнем в Белград", коментира спортният директор на сръбския гранд Мило Вазура.

Той призна, че Валери самоволно е отишъл на преговори в Швейцария. "Валери Божинов своеволно отиде на преговори в Швейцария и не се върна до заминаването за Кипър", каза още директорът. Според информации в сръбски медии "гробарите" искат за нашия 300 000 евро.

Самият Божинов имал намерение да направи друго предложение на Партизан, а именно раздяла по взаимно съгласие. Така или иначе той ще си тръгне без пари през лятото, но ще трябва да му се плащат заплатите дотогава.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
34
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Това недоразумение трябва да си плаща за да играе.
6
2
 
20
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
ЦСКА се преродиха, за да подкарат по стария начин, а Левски явно нямат никакво намерение да играят сериозно, щом разговарят с тоя известния.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава новина за Лудогорец. Ако дойде в Левски - за Левски ще е постоянния купон, а за Лудогорец титлата.
4
4
 
23
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Ох , дано не го отърват.Такъв талант...И да го пропуснат.Но други ще го лапнат , и то без пари.На опашка са се наредили.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще им трепни шнуро на Лудогорец :)))))))
2
3
 
28
 
! Отговори
Спасееее преди 7 години
Ако Левски вземат тоя безхаберник съвсем ще изгонят феновете от стадиона!!!! Огнянов божинов и тем подобни индивиди нямат място на герена
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски съвсем ще я закъсат.

Спонсорирани публикации