Върви ли "Левски" по стъпките на ЦСКА?

Васил Колев смята, че клубът е част от политико-икономически сценарий
Обновена: 22 фев 2017 10:10 | 22 фев 2017 10:09, Красимир Ангелов
30
Върви ли "Левски" по стъпките на ЦСКА?
Снимка: Bulgaria On Air

Организираните фенове обърнаха гръб на ръководството на футболния "Левски" след Общото събрание на клуба. Бившият председател на Тръст "Синя България" Васил Колев гостува в "България сутрин", където сподели съмненията си, че клубът е част от политико-икономически сценарий.

"Подкрепяме с две ръце позицията на Националния клуб на привържениците. Надменно поведение и липсата на уважение е, че собственикът Спас Русев декларира едни неща пред привържениците и съвсем други в обществените си изяви. Въпросът е в коя от двете ситуации лъже", коментира гостът на Bulgaria ON AIR.

Според Васил Колев ситуацията се развива по абсолютно идентичен начин с тази в ЦСКА, който бе пратен във В група заради натрупани дългове. По думите му съществува невъзможност да се овладеят финасовите проблеми в "Левски".

"Второто общо нещо е, че се търси спешно виновник и той трябва да бъде най-беззащитен - фенове, които доброволно са помагали. Третото нещо е прехвърляне на акции, бягане от отговорност. В ЦСКА се подмятаха акции на Христо Стоичков", поясни Колев.

Гостът в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев акцентира върху намека на Спас Русев, че не е дошъл с голямо желение в "Левски". Той е на мнение, че Спас Русев трябва да каже как и защо се е озовал в клуба.

"Предстоят трудности. "Левски" ще бъде заложник и посредствен, докато собственици без желание се изпращат на "Герена". Спас Русев трябва да има смелостта да обясни цялата каша", настоя Васил Колев.

"Политическата намеса съсипа българския футбол. Има един добър частен проект - "Лудогорец". Всичко останало е много голям проблем. Отборите задлъжняват и няма интерес към продукта. БФС не успя да се противопостави на политическия натиск", заключи гостът на телевизията.

Видео от разговора вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ЛевскиВасил Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
18
 
! Отговори
dasdasd преди 7 години
Да вземат лиценза на Витоша Бистрица. Това очакват всички левскарчета. За жалост, много клубове не са автентични. ЦСКА е Литекс. Ботев Пд е Металик Сопот. Локо Пд е Велбъжд Кюстендил. Берое е Олимпик Галата-Тетевен. А група е лъжа. Целия ни футбол е една пародия. А в Англия клубовете не са си сменяли дори веднъж имената за 100+ години. Някои имат по една смяна само в първите си години. Там има автентичност и традиции. Тук има псевдо отбори с хиляда обединения и имена.
3
1
 
12
 
! Отговори
КЗЛ преди 7 години
Айде сега Перукан да им вземе лиценза веднага! Нали има финансов феърплей, такива работи. Да тръгват по процедурата А окръжна. БФС нали много спазват правилата или за едни сватба, за други брадва?
2
5
 
19
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
Още от миналата година пиша тук, че Обора има по - големи дългове от ЦСКА, но Свинечовека+ББ ги спасяваха до сега. Защото много се подиграваха без да се погледнат те в какво плуват. Незнам чий лиценз ще търсят те на есен?Пак ще кажа ***, очаква ви дългия път!!!
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говедата сега разбират, че попа, които бяха докарали на дербито тях е опявал, а не ЦСКА! Дано кюстендилската катафалка има зимни гуми...

Спонсорирани публикации